Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

maffia.

U leest om dit moment het verhaal maffia gepost door godFATHER. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: godFATHER
Gepost op: 2009-12-17

Verhaal:

maffia
05-12-09 helmond deel1

Tim is vandaag jarig het verjaardag feestje begint om 13.00 maar nu is het nog 9.00 s'morgeng hij zegt tegen hem moeder "mam wanneer begint het nou"
de moeder antwoort met "ga even snoep halen met mij geld" oke zegt Tim
zegt tim

Het is 10.00 uur tim zit in de winkel er komt een man en zegt "je wilt zeker snoep kopen tog? ja antwoord Tim de man zegt van mij krijg je gratis snoep oke maar even wachten het viel Tim wel op dat die man in het zwart gekleed was
oke zegt tim ik kom hij ging met de man naar de auto de man pakte de jonge en reed weg na 1 uur werd de moeder bezorgt en belde de politie terwijl die jongen word gemarteld de moeder zegt huilend :mij kind is al een uur weg de politie zegt : we gaan op opsporing.................
Aantal keer bekeken: 2563
Waardering: 3.46 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online