Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

marijke koopt een pop.

U leest om dit moment het verhaal marijke koopt een pop gepost door ............... Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: ..............
Gepost op: 2011-5-7

Verhaal:

marijke koopt een pop
marijke wou een pop ze ging met haar moeder naar de winkel en de verkoopster zei niet s'avonds de batgerijen open doen jongedame maar marijke wist het niet opeens was het avond marijke moest zijn tanden poetsen ze komt in haar kamer en de popje is weg opeens hoorde marijke een geluid en het popje zij 1..2..3.. IK STA VOOR DE BUITEN DEUR marijke verstopte zich in de kast DE POP ZEI 1..2..3.. IK STA OP DE TRAP marijke was zo bang 1..2..3.. IK ZIT VOOR JE KAMERDEUR ZEI DE POP 1..2..3.. IK DOE DE KAST OPEN EN VERMOORD JE zEI DE pop einde. het is mischien een enge verhaal maar is niet echt maar veronnen wie dit leest veel bedankt .

Aantal keer bekeken: 2375
Waardering: 3.24 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online