Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

marktplaats.

U leest om dit moment het verhaal marktplaats gepost door Gerard. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Gerard
Gepost op: 2009-6-19

Verhaal:

marktplaats
Ik was in een melige bui en plaatste zomaar in een opwelling een advertentie op marktplaats van man bied zich aan voor sex. Al gauw kreeg ik reactie van een geile single zoals zij zich noemde, an een aantal berichtjes over en weer hadden we een afspraak gepland bij haar in haar woonplaats. Ik kwam binnen en we kleden elkaar uit en begonnen al wilden elkaar te betasten en ze greep meteen mijn stijve pik al vast en riep ik heb al in geen twee jaaar een stijve pik vast gehouden en begon hevig er aan te sjorren wat bij mij al leide tot een spuitfestijn want jezus wat kon die sjorren zeg. Ik duwde haar op het bed en spreide haar benen en penatreerde haar met mijn stijve lul haar kut was zeik maar dan ook zeiknat van geil ik neukte haar woest en algauw riep ze ik kom klaaaaaaaaar en ze huilde van genot, ik draaide haar meteen op haar buik en stak mijn harde lul achterlangs in haar druipkutje wat gleed dat lekker langs haar bilnaad,wat zij nog nooit had gedaan was in haar reet geneukt, ze was zo nat en glad dat voor dat zij het wist ik mijn lul tegen haar sterretje zette en met een beweging de kop van mijn lul in haar poepgaatje duwde en daarna meteen tot mijn ballen er in zat en haar rustig begon te pompen en dat leide tot een zaadlozing in haar kont en terwijl ik de lozing had kwam zij ook op het zelfde moment.toen ik mijn lul uit haar kont haalde draaide ze zich om mijn lul schoon te likken nadat ze een tijdje aan het likken was kwam er weer leven in mijn lul en stond hij weer op volle oorlogs sterkte en pakte ik haar hoofd vast en dwong haar om mij te pijpen ze sloot haar mond om mijn lul en zoog als een wilde aan mijn lul haar tongetje ging langs mijn plasgaatje wat een opwinding dat gaf ik kwam bijna spontaan klaar maar dat wilde ik nog wat uitstellen maar haar tong en lippen gingen zo geil langs de randen van mijn eikel dat ik het niet meer kon tegen houden en spoot toen de laatste zaadresten diep in haar keel ze slikte alles door en zei tegen mij zo lekker heb ik nog nooit de sex beleefd. Daarna zijn we nog even samen gaan douchen en heeft ze mijn lul grondig gewassen en schoongemaakt en hebben een vervolg afspraak gemaakt en dat verhaal zal ik later plaatsen.

Aantal keer bekeken: 10488
Waardering: 3.84 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online