Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

meisje op vakantie deel 1.

U leest om dit moment het verhaal meisje op vakantie deel 1 gepost door michele. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: michele
Gepost op: 2011-8-24

Verhaal:

meisje op vakantie deel 1
Goeiemorgenn zij jenifer ' mam wil je alvast onbijt voor me klaarzetten ik ga ff mijn tandenpoetsen! Okeeyy riep jennifers moeder genaamd amber' jennifer liep naar de badkamer en poetste haar tanden ze keek even in de spiegel en er stond met bloed geschreven niet op vakanie gaan! Jennifer rende de badkamer uit en ging naar haar moeder om het te vertellen. Mam Mammm!! Ja wat is er lieverd? Toen ik mijn tanden had gepoets en even in de spiegel keek stond er met bloed op de spiegel geschreven niet op vakantie gaan! Lieverd wat een een grote fantasie heb je hahaha!! Nee mam je moet me geloven kom zelf maar kijken!
Jennifer en amber lipen naar de badkamer moeder keek in de spiegel maar zag nix sgat ik zie nix!? maar toen de moeder naar beneden keek zag ze allemaaal bloed op de grond!! o mijn god!! mammm mammm we moeten verhuizen! nee sgat we gaan op vakantie!! jennifer huilde!

kijk naar deel 2!

Aantal keer bekeken: 5115
Waardering: 4.65 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online