Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

melanie .

U leest om dit moment het verhaal melanie gepost door apie melanie. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: apie melanie
Gepost op: 2010-9-7

Verhaal:

melanie
Er woonde eens een oude vrouw, op een heuvel buiten het dorp. Ze had geen benen dus moest ze zich voortdragen met haar lange, lange vingernagels. En, dat vergat ik bijna, ze vermoorde mensen. Met haar lange, lange vingernagels. Op een dag, in het dorpje niet zover weg van de heuvel, was een meisje(het zusje van Melanie) Kimberlie. Ze vroeg aan haar moeder: ' Mama, mag ik alsjeblieft bij Daniëlle spelen?' Haar moeder antwoorde: 'oké, maar ben wel voor 18.00 thuis.' Het meisje beloofde het, want ze wist maar al te goed dat Melanie om precies 6 uur naar hun dorpje toekomt om mensen daar te grijpen met haar lange, lange vingernagels. Toen het 17.50 was, ging Kimberlie terug naar huis. Ze keek naar de hoge kerkklok en zag dat het al 17.55 was. Ik kan maar beter rennen... Dacht ze en dat deed ze. Toen ze bij haar huis aankwam, morrelde ze aan de deur. Ze werd doodsbang, want ze wist dat haar moeder om 18.00 alle deuren op slot deed. In de verte hoorde ze dood ik maak je doood... Ze bonkte op de deur en riep: MAMA! MAMA HELP!!! Maar geen antwoord. Toen ze omkeek, zag ze Melanie. En hij kwam steeds dichterbij... dood ik maak je dood... Ze bonkte weer op de deur en schreeuwde om hulp. Maar weer geen reactie... Ze draaide zich om en zag vlakbij Melanie... Ze wist dat het nou te laat was... De volgende dag, toen mama de krant uit de briefenbus ging halen, kreeg ze bijna een hartaanval! Op de krant stond met bloed geschreven: Mama, waarom heb je de deur niet open gedaan? Niemand heeft haar ooit nog teruggezien... En Melanie jansen werd nog lang gevreesd…

Aantal keer bekeken: 2543
Waardering: 6.22 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online