Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn Buuf.

U leest om dit moment het verhaal mijn Buuf gepost door Exotic Machine. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Exotic Machine
Gepost op: 2011-5-11

Verhaal:

mijn Buuf
Een typische MILF zou ik haar niet willen noemen, mijn buurvrouw Emma. Lekker is ze wel, moeder is ze ook, maar ze oogt toch net iets te jong om haar op het eerste gezicht als MILF te bestempelen.
Maar goed, vanaf het moment dat ik naast hen kwam wonen had ik haar al in de gaten. Toen was ze net bevallen en had ze wel iets anders aan haar hoofd. Nu, een paar jaar later ziet ze er lekkerder uit dan ooit.

Mijn eigen vrouw zat in het buitenland, dus de dagen rond koninginnedag moest ik me zien te vermaken met mijn kinderen.

Mijn zoon is bevriend met hun zoon, en via hem werd ik uitgenodigd om op koninginnedag te komen barbecuen bij de buren.
Terwijl haar man Marcel achter de BBQ staat zitten Emma en ik aan tafel in de tuin een beetje te praten over koetjes en kalfjes.

Ik laat haar een app zien op mijn iPad, en om het goed te zien komt ze achter me staan. Terwijl Marcel met de rug naar ons toe staat voel ik haar borsten op mijn rug. Ik voel zelfs de tepels, waarschijnlijk waren ze een beetje hard. Maar ik dacht op dat moment nog dat ze per ongeluk met haar borsten tegen mijn rug ging staan, en terwijl ik het natuurlijk opwindend vond deed ik net alsof mijn neus bloedde en ging gewoon door met het uitleggen van die app.

Nadat ik mijn verhaal had gedaan merkte ik dat ze haar borsten nog 1 keer stevig tegen mij aandrukte, alsof ze wilde benadrukken dat het echt niet per ongeluk was. Ze liep terug naar haar plek tegenover mij en het gesprek over koetjes en kalfjes ging gewoon verder, Marcel babbelde ondertussen vrolijk mee. Opeens voelde ik haar voet tegen mijn voet. Weer dacht ik dat het per ongeluk was, en als een automatische reactie trok ik mijn voet terug terwijl ik sorry wilde zeggen. Maar ik zag op dat moment aan haar blik dat ik geen sorry hoefde te zeggen. Ze keek me subtiel uitdagend aan. Dus ik zet mijn voeten terug op hun plek, en begin maar een beetje terug voetje te vrijen. Juist op dat moment kwamen de kinderen de tuin instormen en we stopte met voetje vrijen.

Omdat zij gezorgd hadden voor het vlees en salade had ik beloofd me te ontfermen over de sausen en brood. Ik liep naar hun keuken om de sausen af te maken en het stokbrood te snijden, toen ze opeens achter me stond. Heel even ging haar hand over mijn kont naar voren, en een fractie raakte ze mijn kruis aan. Ik voelde mijn pik in de knel komen in mijn boxershorts. Het ging zo snel, Marcel had zich kunnen omdraaien en zou dan alles gezien hebben. Maar het was genoeg om te weten wat ze wilde, en ik wilde het ook.

De BBQ was gezellig, het werd later op de avond en ik ging naar huis om mijn kinderen naar bed te brengen. Eerlijk gezegd was ik ook wel moe na zo'n hele dag rondsjouwen met de kinderen op koninginnedag. Ik bedankte de buren dus en ging naar huis. Tuurlijk was ik haar flirts niet vergeten, maar ik ging er niet vanuit dat we die dag nog bij elkaar in bed zouden belanden. Haar man was daar immers, en het was duidelijk dat die niets mocht weten.

De kinderen lagen op bed, en ik was op de bank TV aan het kijken met de iPad op schoot dan ik een berichtje op facebook kreeg van Emma. Ze was nu een stuk directer en zei me gelijk dat ze geil op me was. Ik vroeg haar of ze geen kans zag om naar mij toe te komen. Ja, ik doe mijn best, kreeg ik via een kort berichtje. Anderhalf uur waren voorbij en ik had niets meer van haar gehoord, toen ze opeens op de keukendeur klopte. Ik deed open en ze glipte stilletjes naar binnen.

Ik rook de alcohol die we tijdens de BBQ genuttigd hadden, en ze keek lichtelijk aangeschoten uit haar ogen. "Waar heb je Marcel gelaten?" vroeg ik. "Toen jij wegging hebben we nog een paar flessen wijn opengetrokken" antwoordde ze. "Hij kan niet goed tegen drank, en is net naar bed gegaan". Voordat ik kon zeggen dat dat goed uitkwam pakte ze me direct op haar bek en begon met me te tongen. Ze drukte haar kruis tegen mijne en ze voelde mijn pik stijf worden. Voordat ik het wist had ze mijn riem losgemaakt en broek opengeknoopt. Ze pakte mijn lul uit mijn broek en ging direct op haar knieen om mij te pijpen. Aangezien we in de keuken niet zoveel privacy hebben trok ik haar mee naar de huiskamer. Ik ging op de bank zitten en zij ging vrolijk door met pijpen. "Oh, dit wilde ik al zolang doen", zei ze hijgerig. "Waarom heb je me dat niet eerder verteld? Ik trek me al jaren af op jou!" "Tja" zei ze, "dat wist ik toch niet? Jij bent getrouwd met een mooie vrouw, ik had nooit gedacht dat ik een kans bij jou maaktte. En bovendien wilde ik niet dat mijn man achterdochtig werd". Terwijl ze mij pijpt gaat mijn hand onder haar rokje op haar bil. Ze had geen slipje aan, dus mijn hand gleed direct naar haar kutje.

Zonder dat mijn vingers in haar gingen voelde ik hoe geil ze was... haar geil druipte uit haar kut en stroomde over mijn vingers. Ik likte een vinger af. Zij smaakte zo lekker, ik kon me niet inhouden. Ik draaide mijn hoofd onder haar rokje en begon haar gelijk te likken. Ik slurpte haar geil uit haar kut. Oh, wat smaak jij lekker.
Ze stopte met pijpen en begon als een gek mijn mond en tong te berijden met haar kut. Ik hoefde niet eens mijn best te doen en ze kwam al klaar. Eigenlijk een beetje te luid, ik was bang dat mijn kinderen wakker zouden worden.
Toen ze klaar was gekomen begon ze weer te pijpen, en ik kwam heerlijk in haar mond. Een gedeelte slikte ze door en een gedeelte liet ze uit haar mond druipen. "Mag ik een foto van je maken?" vroeg ik. Dan kan ik me voortaan lekker aftrekken op jouw foto. Dat vond ze geen probleem, op voorwaarde dat zij een foto van mijn stijve pik mocht om lekker te kunnen vingeren. Uiteraard mocht dat, maar omdat ik net in haar mond was gekomen moest ze mij weer even stijf maken.

Ze begon met strelen, en ging daarna automatisch weer over in pijpen. Terwijl ze aan mijn pik zoog zag ik haar hand naar haar kutje gaan, en omdat het zo geil was om haar met zichzelf te zien spelen was mijn pik gelijk weer hard. Ze stopte, nam een paar foto's, en ging op mij zitten met haar rug naar mij toe. Ze legde haar handen op mijn knieen, waardoor ze een beetje voorover gebogen zat. Ik had een schitterend uitzicht, ik zag mijn pik zo haar kale kutje inschuiven. Ze begon me steeds wilder te berijden tot ze (weer veel te luid) schokkend klaarkwam. Ik kwam vrijwel op hetzelfde moment.

We hebben het die avond nog een paar keer gedaan en zijn beiden een aantal keer knallend klaargekomen. Het was al laat toen ze weer naar huis ging om naar binnen te sneaken en naast Marcel in bed te kruipen.
De volgende dagen deden we net alsof er niet was gebeurd, in die zin dat we er niet over spraken. Maar non-verbaal was het voor beide duidelijk dat we er erg van genoten hadden. Pas een paar maanden later hebben we het nog een keer stiekem gedaan, alleen was dat niet bij ons thuis, maar in de auto op een stil parkeer terrein.

Tegenwoordig is zij op vrijdag vrij om haar kind van school op te vangen. Dus ik neem tegenwoordig regelmatig

vrijdagochtend vrij om voor mijn werk eerst bij haar binnen te wippen.

We doen het nog regelmatig al is er wel iets veranderd. Mijn vrouw is er namelijk achtergekomen doordat ze mij betrapte terwijl ik me aan het aftrekken was op de foto van de buurvrouw.

Wat dat precies betekend heeft voor de (sexuele) relatie met mijn vrouw en buuvrouw vertel ik volgende keer.


Aantal keer bekeken: 28338
Waardering: 8.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online