Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn broer en buurjongen.

U leest om dit moment het verhaal mijn broer en buurjongen gepost door kalepoes. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: kalepoes
Gepost op: 2011-7-12

Verhaal:

mijn broer en buurjongen
hoii , ik ben een meisje van 17 en ik heb vakantie , vorige week was het best warm , dus had ik een kort rokje en een strak topje aan , wat ik normaal niet zo vaak zou doen , me broer maakte er sinds het ontbijt al grapjes over , dat ik er lekker uitzag enzovoort , mijn broer is 21 en heeft een goede vriend en toevallig woont die naast ons , hij is 20 , ik vond hem al een tijdje leuk , maar helaas zag die me nooit staan , tot die dag , mijn broer ging naar zijn vriend , en ik fantaseerde erover om het met hun te doen , ik ging een beetje op sexsites kijken en werd erg geil , ik was heel de dag al geil , toen kwam mijn broer met zijn vriend binnen , ik was net in me bikini in de tuin aan het zonnen , mijn broer vroeg of zij hun mij mochten insmeren , dat mocht van mij , maar ze hadden ook hele andere bedoelingen , eerst ging de hand van me broer over me borst cup C heb ik , en toen de hand van me buurjongen , hmmmm zei ik , toen gingen ze langzaam met hun hand over me poesje , ik kreunde van genot , toen deden ze me bikini topje uit en begonnen langzaam aan me borsten e zuigen , ze gingen langzaam door naar onder en deden ze me broekje uit ze zagen me kale poesje , eerst vingerde ze me ,en toen beften ze me , hmmm heeerlijk , voor ik het wist stond me broer voor me met zn eikel tegen me kale en natte poesje gedrukt , hij vroeg of hij mocht en ik zei ja , hij was behoorlijk groot en stoote hem er in een keer in ,hmmmm heerlijk ondertussen pijpte en trok ik me buurjongen af , me droom kwam uit , mijn broer spoot zijn heerlijke warme zaad in me kutje en niet veel later kwam ook mijn buurjongen klaar , ik slikte het sperma door , hmmm heerlijk vond ik het , ik dacht dat we klaar waren , maaar nee toen ging me buurjongen vooor me staan met zn eikel tegen me kale en natte poesje en stoote hem er keihard in , hij was groter dan die van mij broer , en ik kreunde van genot , hmmmm wat was dit heerlijk zeg , ondertussen pijpte en trok ik mijn broer af ,toen ze allebij klaar kwamen , moest ik op mijn broer gaan leggen en kwam mijn buurjongen achter mij staan , twee lullen in me heerlijk , ik kwam gillend klaar en daarna gingen we met ze drieën naar de badkamer en hebben we nog gepijpt en gebeft , het was echt een heerlijk dagje en nu doen we dit vaker ,

xxxx me

Aantal keer bekeken: 29046
Waardering: 6.39 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online