Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn buurman .

U leest om dit moment het verhaal mijn buurman gepost door dario demeyer. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: dario demeyer
Gepost op: 2011-7-26

Verhaal:

mijn buurman
Ik ben electricien van beroep.
Vorige week deed zich iets raar voor.
Mijn buur heeft zijn huis gerenoveert en zat met een probleem kwa electriciteit.Daar ik daar wat van ken vroeg hij mij om enige stopkontakten te plaatsen .Afgesproken die dag belde ik aan .Daar het vroeg was in de morgen sliep hij blijkbaar nog.De man kwam opendoen in zijn kamerjas.
ik kreeg een kop koffie die smaakte en ging zitten in keuken.
Hij stond tegen het aanrecht en we begonnen te praten over vanalles en nog wat.Zijn vrouw was reeds uit werken.Ik zei hem dat ik dan ging beginnen .Hij zei dat hij zich ondertussen ging wassen.
Ik kroop onder het aanrecht en begon een kabel te leggen voor een warmwaterboilertje.na half uurtje gedaan te hebben,ging ik weer zitten aan de tafel.Daar hij in een bungalow woonde was alles op het gelijkvloers.De badkamerdeur stond op een kier en ik kon nog juist zien dat hij in een witte slip stond,dus was het geen probleem om te vragen of ik even mijn handen kon wassen.Geen probleem zei hij en ik kwam de badkamer binnen.Ik ga me ondertussen wassen zei hij,wat ik raar vond na een dik half uur.hij had zich blijkbaar eerst grondig geschoren.ik heb zo gedaan vertelde ik,maar hij had ondertussen zijn slip uitgedaan en stond reeds onder de douche.Vluchtig keek ik eens.ik kreeg een raar gevoel toen ik zijn penis zag.die mocht er zijn.Niet besneden en mooie ballen.Lichtbehaarde borst en een strakke kont.Ik had nog nooit gevoelens gehad voor een man.Hij zag mijn reactie maar ik ging de kamer terug uit.Hij kwam de keuken in de keuken in kamerjas.Hij zag dat ik wat rood was geworden.Sorry dat ik je misschien heb doen schrikken daarstraks.ik zei hem dat het geen probleem was."Ik heb al meer dan eens een naakte man gezien" was mijn reactie.Ik zelden vertelde hij.ik stond een beetje perplex en wist niet echt hoe te reageren.
ik zou wel graag eens een naakte man in levende lijve willen zien zei hij.
ben je gay vroeg ik?neen zegde hij maar je moet toch alles eens gezien hebben in je leven.Das ook juist zei ik daarop.
Dus zei hij....
Wat? vroeg ik.hij deed zijn kamerjas open en ik zag hem terug in zijn slip.Hij liet zijn kamerjas op de grond vallen.
hij vroeg of ik wilde douchen.Ik zei hem dat ik deze morgen was gewassen.
Hij kwam dichter en streelde mijn haren.ik kreeg een raar gevoel in mijn onderbuik.Hij ging zitten.ik stond aan het aanrecht.hij vroeg of ik wilde strippen.Ik wist niet waar ik het had en zei hem dat hij moest stoppen met grappen.Ik grap niet zei hij terug.doe maar eens ...
Meen je dat nu vroeg ik want ik was niet zeker.
tuurlijk zei hij.Hij ging zitten op een stoel en bekeek mij.Ik trok mijn pul uit.en verder zei hij.Ik trok mijn schoenen uit en kousen.
ondertussen streelde hij zijn lichtbehaarde borst.ik vroeg hem wat zijn vrouw daarvan zou vinden.Die hoeft dat niet te weten zei hij.
doe je broek uit zei hij.ik aarzelde maar deed mijn werkbroek open.aarzelde even en trok ze dan ook uit.
Ik stond nog enkel in mijn witte t-chirt met blauwe slip.
Ik heb lichtbehaarde benen en lichtbehaarde borst, lichtbehaarde kont.Mooie behaarde benen heb je .
heb je overal haar vroeg hij?Wat bedoel je vroeg ik.
je weet wel wat ik bedoel,kom dichter naar hier zei hij.Ik stapte dichter naar hem .hij trok mijn t-chirt uit.Hij bekeek mijn lichaam en streelde mijn borst.Daar stond ik dan in mijn slip voor een man.ik voelde kriebels in mijn onderbuik en ik voelde ook dat ik een licht erectie kreeg.Hij vroeg mij om me om te draaien,hetgeen ik deed.
Hij streelde mijn schouders,mijn rug en liet mijn slip tot onder mijn achterste zakken.Mooi kontje zei hij en streelde erover.ik kreeg nu een stijve.ik hield mijn slip wat op want ik was toch wel verlegen.Hij ging voor me staan en trok zijn onderbroek uit.Hij had ondertussen een stijve lul gekregen en zag dat hij ook voorvocht produceerde.ik trok mijn slip terug op.Hij vroeg of ik zijn penis wou strelen.Aarzelend deed ik dat en voelde het voorvocht.Hij voelde zacht aan en vond het ergens wel geil.Hij ging terug zitten en ik stond voor hem.Hmm blijkbaar vind je het wel lekker zo te zien.hij streelde over mijn slip die ondertussen ook een spoortje van vocht vertoonde.ik keek naar zijn stijve lul .Hij had flinke geschoren ballen.Hij vroeg of hij mijn slip mocht uitdoen.aarzelend zei ik "ja".hij liet mijn slip zakken tot boven mijn knieen.Hij bekeer mijn stijve onbesneden penis en streelde hem,ik kreunde lichtjes en dat hoorde hij.lekker?vroeg hij en ik bevestigde.
Hij streelde mijn zijn wijsvinger mijn plasgaatje en trok mijn voorhuid terug wat mijn penis keihard maakte.Hij streelde mijn ballen.Mag ik je penis in mijn steken voor hij.Ik zie van ja en hij begon mijn plasgaatje te likken dan naar beneden via de lul tot aan mijn ballen.hij wou terug maar ik hield zijn hoofd tegen zodat hij mijn ballen in zijn mond nam.ik kreunde nu wat luider en zei hem dat ik bijna ging klaarkomen.Dat wou hij blijkbaar niet.Hij ging staan en zie hem voorover te gaan leunen over de tafel.Ik deed dat en hij ging gehurkt zitten.ik voelde zijn tong tegen mijn billen,tussen mijn bilspleet tot ik zijn tong voelde tegen mijn anus.Hij likte mijn kont.ik vond het zalig want had dat nog nooit ondergaan.Ik begon te kreunen.Hij trok mijn kont open en stak een vinger binnen.Hij vingerde mij steeds sneller.ik voelde mij bijna in de 7é hemel.Hij ging toen staan.ik moest even bekomen.Ik ging staan en hij stelde mij voor zich.Hij vroeg of hij mij mocht pijpen.ik bevestigde en hij stak mijn penis in zijn mond.Hij pijpte zalig en ik zei hem dat ik ging spuiten ;hij stopte met pijpen en begon mij hevig af te trekken .ik kom zei ik en spoot mijn sperma in zijn gezicht en op zijn lippen.Hij streelde verder mijn oenis en ballen,likte het laatste beetje sperma van mijn eikel.hij stond op wou me kussen.nog nooit had ik een man gekust.hij kuste mij en ik opende mijn mond en proefde mijn eigen sperma .ik likte mijn eigen zaad van zijn kaak en tongzoende hem daarna.Hij ging zitten en vroeg of hij zichzelf mocht aftrekken terwijl ik toekeek.ik denk dat ik toen vanzelfsprekend zijn penis vastnam en begon te pijpen van jewelste.hij kreunde en zei dat hij ging klaarkomen.ik stopte met pijpen en zag zijn stralen sperma komen.Mijn borst was ondergespoten.
Nu moeten we toch effe douchen zei hij.We gingen samen douchen.hij waste mij volledig en ik hem.Na het douchen kleeden we ons aan en ik werkte nog wat verder.Na het werk kreeg ik terug een kop koffie.we gingen in de zetel zitten.Nog zin vroeg hij naar een dessertje?Wat bedoel je vroeg ik.
Hij zie dat hij wilde strippen voor mij.hij kleede zich volledig uit en zag hem nu met een slappe penis.Ik streelde zijn zak.hij nam mijn arme en we gingen naar de slaapkamer.Daar trok hij mijn kleren uit.Hij ging op zijn rug liggen en trok zijn benen op.ik zag zijn anus.Nogal een geil gezicht.Hij vroeg mij of ik hem wou verwennen.ik ging voor hem zitten en begon zijn anus te likken,dat smaakte lekker.ik had nog nooit een anus gelikt.ik wil dat je mij neukt zei hij.Hij ging in een nachtkastje en haalde een condoom tevoorschijn.doe die om beval hij me.ik likte eerst verder zijn kont en vingerde hem .hij kreunde terug van genot.neem mee zei hij kom.Ik ging voor hem zitten en duwde mijn ondertussen harde lul bij hem binne.hij kreunde en zei vlugger.ik begon hem nu harder te neuken.zijn benen lagen in mijn nek.Hij trok zichzelf ondertussen af.ik zag dat hij zou komen en nam over.Ik trok zijn penis af tot hij spoot.Hij spoot nog heviger dan de eerste keer.Hetliep over mijn hand.Wat mij teon bezielde weet ik niet maar spontaan likte ik mijn hand af.Het smaakte ziltig.Ik haalde mijn penis uit zijn kont en bekeek zijn aars die volledig openstond.
Hij ging gewoon zitten en trok het condoom uit.Hij stak terug mijn penis in zijn mond.Hij begon mij hevig te pijpen.ik voelde het terug borrelen en kreunde dat ik ging komen.hij pijpte door en ik kwam hevig klaar in zijn mond.hij slikte alles door.uitgeput lagen we nog even naast elkaar.we bekeken elkaars lichaam en streelden onze lichamen.we gingen terug douchen.nog een tijdje bleven we naakt rondlopen in huis elkaar een beetje plagend betasten.We kleeden ons dan aan en kusten elkaar heel innig.wat mij wel iets deed.ik wist nu dat ik iets voelde voor hem.Hij was gehuwd dus daar moest het bij blijven.
We hebben nog wel afgesproken en regelmatig elkaar afgetrokken.
zo zie je maar wat er allemaal in een geil hoekje kan liggen he .dit is een waargebeurd verhaal.Ondertussen wonenwe al 3 jaar naast elkaar.ondertussen heb ik een vriendin.Ze weet er niets van en zijn vrouw ook niet.blijft ons geheimpje...
Een zalige vent.Wat we samen hebben ervaren,krijgen we niet van onze vrouwen.Vrouwen zijn heel geil en lekker,maar bij een man is het toch anders.Wij weten hoe bepaalde dingen aanvoelen en weten ook de geilste plekjes van elkaar.
groetjes DARIO....Aantal keer bekeken: 29386
Waardering: 6.61 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online