Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn gladde schoonvader.

U leest om dit moment het verhaal mijn gladde schoonvader gepost door anoniemetje. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: anoniemetje
Gepost op: 2010-5-25

Verhaal:

mijn gladde schoonvader
hallo ik ben stella ik ben 26 jaar en ik ben verloofd met tom. ik had net boodschappen gedaan toen ik bedacht dat ik wel even langs mijn schoonouders kom gaan. toen ik daar aan kwam zag ik mijn schoon vader aan zijn auto sleutelen, toen hij mij zag stond hij op. hoe het ?? wil je wat drinken? ik wond het beleefd om ja te zeggen dus ik zei ja. we liepen naar binnen en gingen even wat drinken. ik had het gevoel dat hij de hele tijd naar mijn borsten aan het gluren was eerlijk gezegd vond ik dat best geil. mijn schoon vader vroeg me of ik zijn auto wilde bekijken. ik vond het goed en ging met hem mee. mijn schoon vader begon te vertellen over zijn auto en vroeg toen wat vind jij er eigelijk van?? ik zei tegen hem hij glim zo mooi. ik weet nog wel iets glimmends zij mijn schoon vader wil je het zien? ja hoor zei ik. en op dat moment haalde hij zijn glimende stijve lul uit zijn broek. eerst was ik een beetje overdonderd maar ik zei toen wauw wat glim hij mooi mag ik hem eens vast houden. mijn schoon vader grijnzde en zei dat hij het best vond.terwijl ik hem aan het aftrekken was deed hij mijn stringetje naar beneden en zei wat ben jij lekker nat, geil hoertje van me, en hij ging staan en drukte mijn op m'n knieen, likken kut hoer zij hij. en ik begon hem te pijpen tot hij klaarkwam. en toen zij hij ga staan en met je rug tegen de auto aan staan. dat deed ik en toen begon hij mijn heerlijk natte kutje te likken. ik kreunde van genot maar toen ik bijna klaarkwam hield hij op.waarom doe je dat vroeg ik? ga op de moterkap liggen zij mijn schoonvader. ik ging liggen en hij kwam er boven op liggen en neukte me heerlijk hij stoote hard in me, terwijl hij riep goedzo geile kut hoer neuken, geile slet. en toen spoot hij zijn zaad in mijn mond. terwijl we ons weer aankleden zij hij kom je volgende week weer? ik weet dat het heel stout van me was maar ik kreeg alweer een nat kutje en zei ja.

Aantal keer bekeken: 21658
Waardering: 4.18 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online