Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn klasgenoot.

U leest om dit moment het verhaal mijn klasgenoot gepost door speedcore. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: speedcore
Gepost op: 2007-4-16

Verhaal:

mijn klasgenoot
ik fietste samen met een goede klasgenootte van mij naar huis. het regende nogal hard en toen we thuis waren bij mij vroeg ik of ze binnen wou komen om op te warmen.
ik maakte de kachel aan en pakte twee grote handdoeken voor ons.
ik had pas mijn kamer gedaan en ze was geinteresseed hoe hij er nu uit zag.ik nam haar mee naar boven toe ik ineens most pissen. ik ging pissen, toen ik terug kwam lag ze daar naakt op mijn bed. ze zei: ik wordt maar op 1 manier goed warm! NEUK ME!! riep ze
ze kwam op me af en begon me uit te kleden ik had inmiddels al een harde gekregen en daaraan begon ze stevig te zuigen. ik streelde haar tepels en ze werd nog geiler. ik kwam bijna toen ze me liet stoppen. ik legde haar op bed en begon haar te vingeren en ter beffen. zij kreunde en kreunde toen riep ze dat ik haar moest neuken. ze was nog maagd dus lekker strak, ik stopte mijn lul in haar kletsnatte kutje en begon zachtjes op en neer te gaan. zijn lach met benen wijdt en ik ging steeds harder toen wilde ze dat ik haar op z'n hondjes nam ze stak dat lekkere kontje lekkr naar ahteren en ik kon de verleiding niet weerstaan om haar eerst in haar lekkere kontje te neuken. dit vond ze nog lekkerder en ik ging harder en harder. ze kreunde en ik most haar weer in haar kutje neuken ze ging harder en toen kwam ze klaar ze spoot alles eruit maar wilde meer. ze ging bovenop mij zitten en begon me als een gek te berijden ik riep dat ik ging komen.. maar ze ging gewoon door ik spoot alles in haar strakke natte kutje. ze heeft me daarna nog gepijpt en ik haar gebeft waarna we zijn gaan douchen. hierna ging ze naar huis maar voordat ze ging gaf ze me een tongzoen en zei: dit doen we vaker!!!!
de volgende dag in de klas kregen we andere plaatsen.... ik moest naas haar gaan zitten achterin de klas, en vanaf die tijd hebben we nog veel leuke en stiekeme dingen gedaan...

Aantal keer bekeken: 8499
Waardering: 4.46 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online