Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn schoonmoeder.

U leest om dit moment het verhaal mijn schoonmoeder gepost door peter. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: peter
Gepost op: 2006-3-22

Verhaal:

mijn schoonmoeder

Mijn schoonmoeder Karin is een lekkere geile rijpe vrouw van 53 jaar.

Omdat mijn schoonvader impotent is, begon mijn schoonmoeder het steeds meer te missen om eens lekker geneukt te worden. Dit liet ze me steeds blijken en deed steeds geiler ten opzichte van mij, ookal waren er mensen bij. Vooral als we alleen waren, waren de opmerkingen niet van de lucht. Op een dag besloot ik dat ik mee zou doen en dat ik haar gewoon zou aanraken als de gelegenheid zich voor zou doen.

Zo gebeurde het dat ik een keer op een morgen langs ging op de koffie. Mijn schoonvader bleek niet thuis. Karin was lekker geil gekleed in een lange rok met giga-split, lekkere open hoge hakjes en een redelijk strak zittend truitje, waardoor haar lekkere voorgevel goed te zien was. Ze heeft nog een ontzettend lekker lichaam voor een vrouw van die leeftijd; altijd gebruind, geschoren, lekkere voeten en benen, en behoorlijke voorgevel cup C, slank, strak in het vel en een lekkere geile kop met bescheiden make-up (precies goed).

Onmiddelijk begonnen de dubbelzinnige opmerkingen, totdat ze echt zei dat ze graag weer een keer geneukt zou worden, waarop ik zei dat ze dan een gigolo of zo zou moeten huren. Dit vond ze geen goed idee, ze wou er niet voor betalen en wou degene waar ze het dan mee deed wel een beetje kennen. Ik zei dat ik haar wel zou willen helpen maar dat dat niet mocht omdat ik met haar dochter getrouwd ben, waarop zij zei: "Als jij het aan niemand vertelt en ik vertel het aan niemand, dan is er toch niks aan de hand?" Ik merkte meteen dat mijn lul begon te groeien en ik werd ineens supergeil. Mijn besluit stond vast: ik ga mijn schoonmoeder neuken!

Ik ging naast haar op de bank zitten en keek haar aan. Onmiddellijk kwam ze met haar hoofd naar de mijne en we begonnen elkaar hevig te tongzoenen. Ondertussen gleed mijn hand naar haar heerlijke borsten en vervolgens naar haar schoot. Ik tilde haar rok op zodat ik met mijn hand in haar slip kon komen. Toen ik met mijn hand haar kut aanraakte, werd mijn schoonmoeder helemaal gek. Haar kut was trouwens al ontzettend nat.

Na enkele minuten moest ik mijn broek van haar uitdoen, ze wou me pijpen. Ik zei dat is goed, maar dan wil ik jou tegelijk beffen. Dit vond ze wel een lekker standje. Nu pijpte ze me heerlijk en ik likte aan haar heerlijke kutje. De open schoentjes naast mijn hoofd maakten me dubbel zo geil, ik ben namelijk een schoenenfetischist en aangezien zij heerlijke voeten en benen heeft die altijd lekker gebruind en geschoren zijn, werd ik hier heel geil van.

Na zo'n kwartier dit gedaan te hebben, wou ze graag neuken. Ik bleef lekker op de bank liggen en Karin kwam omgekeerd op me zitten. Ze bereed me heerlijk die lekkere geile schoonmoeder van mij. Na een paar minuten lekker neuken en tongen, voelde ik dat ik bijna ging komen, maar ik wou komen terwijl ik haar hoge hakken aanschouwde. Ik vertelde haar dus dat ik het op z'n hondjes wou doen en onmiddellijk kwam ze in aktie. Ze ging van me af een ging op haar knieen op de bank. Nu had ik een heel geil uitzicht op haar lekkere kont en haar opengeneukte kut, ahhhh wat lekker! Gauw ging ik tot aktie over want ik voelde dat het niet lang meer duurde. Ik stootte haar nog een paar keer hard in haar heerlijke doos terwijl ik naar haar hooggehakte voeten en benen keek en kwam toen met een brul in haar klaar.

Halverwege mijn klaarkomen draaide Karin zich snel om, om nog wat van mijn sperma op te kunnen likken.

Hierna hebben we nog een paar uurtjes lekker gegeild.

Regelmatig kom ik nu bij haar langs als ze alleen thuis is en dan neuken we de sterren van de hemel. Niemand weet het en dat willen we graag zo houden. Een lekkere geile vrouw is het die schoonmoeder van me!


Aantal keer bekeken: 37758
Waardering: 6.63 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online