Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn speeltjes.

U leest om dit moment het verhaal mijn speeltjes gepost door sexqueen. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: sexqueen
Gepost op: 2009-4-14

Verhaal:

mijn speeltjes
ik rende de trap op, naar mijn kamer in het studentenhuis. Ik ben masjana, mijn vrienden noemen me mas. ik ben bijna 19 en ongelofelijk geil... maar goed, ik stommelde door de gang naar mijn slaapkamer en draaide toen mijn deur op slot. hijgend begon ik mijn kleren van mijn lijf te rukken. als laatste mijn slipje, het was warm en nat. ik keek in de spiegel en zag (en voelde) dat mijn tepels helemaal waren opgezwollen. een voor een begon ik ze te likken. toen schoot me een idee te binnen, en ik zette mijn videorecorder op de rand van de bank en begon met filmen. langzaam gleden mijn handen over mijn borsten in de richting van mijn natte, warme poes. ik sloot mijn ogen van genot, toen mijn vingers op de plaats van bestemming waren. "mmmm..." kreunde ik, en ik begon mezelf te vingeren. langzaam, in ritme sopte mijn vinger , eehhh... hele hand op en neer in mijn kutje. toen liep ik naar de kast en pakte er een boodschappentas van de c1000 uit. aaahh, daar waren mijn schatjes, snel pakte ik er lustkogels uit. 4 waren het er. ik nam weer plaats op mijn bank en schudde mijn blonde haar uit mijn nek. langzaam, "oh!" "yes, that's the spirit, ooooooooh jaaaa..." de balletjes gingen er in en langzaam er uit, in en uit, mmmmmm.... ik hield het niet meer, gooide de ballen opzij en pakte een dikke dildo uit de tas en een wat kleinere en ramde de dikke in mijn kut. " aaaaaaaah!!!" sneller en sneller sopte die erin

Aantal keer bekeken: 8883
Waardering: 2.31 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online