Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn studenten huis.

U leest om dit moment het verhaal mijn studenten huis gepost door maarten doen. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: maarten doen
Gepost op: 2007-4-19

Verhaal:

mijn studenten huis
ik woon in een gewoon studenten huis in amsteram. als een van de weinigen heb met 1 ding gluk in het studenten huis zitten allemaal meiden jullie denken mischien hoe kan je daar nu blij mee zijn. maar er zit wel een hele lekere blonde sqat by ik kom laat weer van een avond stappen en aleen die blonde sqat van me (merel) is nog op in een doorschijnend hempje lag ze op de bank een seks film te kijken ik sta dus in de duur en ga rustig naast haar zitten merel zij: ooh sorry. ze schaamde zit volgens mij een beetje maar dat maakt niks uit we kropen dicht bij elkaar en begonnen te zoenen ze roerede met haar tong in mijn mond en we wisselden slijm uit ik zag door haar hempje haar mooie ronde borsten. volgens mij zag ik dat ze geen slipje droeg. Ik voelde op eens 2 grote stijve bobels in mijn borst steken.
merel bloosde en vroeg: wil je een keer met mij seks hebben? ik liet me dat geen twee keer zeggen en zette een lekker muziekje aan. ze begon zig uit zig zelf te strippen ik voelde mijn piemel stijf worden van genot mijn broek knalde zo wat. op het laatst zij ze. ik ben klaar nu jij. ik trok m'n broek vlug uit en we gingen samen naakt op de bank liggen ik voelde haar natte kutje en mijn penisdruktte tegen haar schaamlipjes.
ze trok haar schaamlippjes open en zij: ooh maarten pak me pak me!!!
ik stak mijn stijf geworden pik in haar en ging op een hevig tempo heen en weer oh maarten ga door zij ze.
ze kwam met een grote gil klaar en daarna kwam ik met een kreun klaar.
ze haalde mijn stijve pik uit haar en draaide zig op haar kniën voor me en stopte mijn pik in haar kont we hadden een heel snel tempo. ze kwam nog een keer klaar en de hele bank lag onder haar witte geil. ik spootte een hele lading in haar lekkere ligaam.
na de hevige neuk partij gingen we appart naar bed en de volgende morgen vroeg ze of we dit weer om de week konden doen.

(ps: stem even dan kan ik weten of ik vaker deze verhaaltjes moet schrijven)

maarten doen

Aantal keer bekeken: 8950
Waardering: 3.54 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online