Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn vrouw uitgeleent.

U leest om dit moment het verhaal mijn vrouw uitgeleent gepost door richardo. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: richardo
Gepost op: 2010-9-16

Verhaal:

mijn vrouw uitgeleent
wij zijn een gelukkig getrouwt stel van midden 30 met 2 kinderen. en een goed sex leven maar fantaseerde er over dat mijn vrouw eens door een ander geneukt zou worden aangezien ik de eerste sex partner in haar leven was.ik heb haar tijdens geile bui gevraagt of ze niet eens door een andere man geneukt wilde worden ,dat ik dat wel eens wilde zien hoe je door een ander geneukt word zei ik.nee zei ze dat vond ze maar niets.na lang aan dringen van mij zei ze alleen als t een leuke vent is,ik zeg oke ,zoek er maar eens 1.aangezien in mei bij ons in t dorp kermis is en er veel mensen op af komen zei ik.moet dat toch met de kermis lukken.kleed je dan een beetje leuk aan dan lukt dat vast wel.zo gezegt zo gedaan.savonds naar de kermis .ik geef haar nog een kus en zeg veel versier sucses.later op de avond zie ik haar dansen met een gescheiden man uit ons dorp.ze knipoogt naar mij en dans verder.ik zie dat hij mijn vrouwtje soms aan haar kont zitik werd er geil van, in mijn broek begint ook iets te groeien.aan het eind van de avond komt ze bij me ,en vraagt mag t met hem.ik ze tuurlijk mag je even later stelt ze m aan mij, voor ik ben hans.je hebt een leuk vrouwtje zegt hij.we lopen met zn drieen van t kermis terein af ,ik zeg tegen heb je zin om mee naar ons huis tegaan. nee zegt die ik ga naar mijn eigen huis.dan ga ik wel met jullie mee zeg ik.dan neuken we haar samen bij jou huis.dat wil ik eigenlijk niet samen zegt die.mijn vrouw zegt ,ik ga wel met hem mee,ik kom vannacht wel een keer thuis.ik geef haar nog een kus , en ze lopen hand in hand weg naar zijn huis.thuis gekomen trek ik me zelf af ,met in de gedachte dat mijn vrouw nu door een ander geneukt gaat worden.ik kan er snachts niet van slapen.tegen morgen tijd hoor ik de deur ,ze komt boven en zie haar in de badkamer de kleren uit doen.ik zeg was t lekker,en hoe vaak heeft hij je geneukt,en heeft hij een grote pik. ze zegt hij heeft me twee keer op de bank geneukt en hij heeft een grotere paal dan jou.hij heeft mijn kutje twee keer flink volgespoten.ik zeg ik wil je ook nog even neuken,maar ruik eerst nog aan haar natte slipje die naar sperma en kutgeil ruikt.als ze op bed gaat liggen met haar benen wijd zie ik dat haar schaamlippen nog nat en vuur rood zijn van t neuken.ik lik haar kutje en proef de sperma van hans nog ,ik word hier super geil van en stoot mijn pik in 1 keer diep in haar kut en neuk haar flink hard even later spuit ook ik mijn zaad nog even diep in haar kut, zo zeg ik ben je 3 keer geneukt vannacht.ze zegt ik heb voor volgende week dinsdagavond ook met hem afgesproken om me door hem te laten neuken

Aantal keer bekeken: 22546
Waardering: 4.35 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 24 bezoekers online