Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

miss mini.

U leest om dit moment het verhaal miss mini gepost door mariska otten. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: mariska otten
Gepost op: 2010-3-9

Verhaal:

miss mini
Delphine is een klein meisje dat woont in mini land. Er wonen niet veel mensen en het is er heel klein wat voor ons een klein kommetje is is voor hun de hele wereld. Maar Delphine was speciaal ze was helemaal blauw met groene stipjes want haar moeder was blauwtje en haar vader groentje. iedereen zei altijd missy mini. ze vond het niet leuk ze zei pestende mensen ik vind jullie niet leuk. ze liep weg en kwam in onze wereld terecht.
Iedereen wou haar hebben behalve Melissa en Ina zei zeiden kom maar hier wij beschermen je wel. zei zeiden jij bent onze miss mini. Delphine begon te huilen gaan jullie mij ook al pesten.
Maar nee zeiden Ina en Melissa hier is je kroontje een miss betekent hier het mooiste en slimste meisje en dat ben jij. oh echt waar sorry dan maar ik ga terug naar mini land want ik dacht dat ze me peste danku tot ziens.
De dag later vertelde ze alles in de klas niemand geloofde haar maar zij weten wel beter. En jullie ook!
xxx liefs miss mini

Aantal keer bekeken: 3410
Waardering: 4.59 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online