Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

moord door clown.

U leest om dit moment het verhaal moord door clown gepost door zulal. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: zulal
Gepost op: 2011-2-7

Verhaal:

moord door clown
heb je het all gehoord van de clown verschijnlijk niet dan nu wel

dit is geschreven door zulal en is geschreven op maandag 7 februari 2011

een vrouw ging bij twee baby's babysitten en keek naar t.v. en toen waren de baby's aan het slapen de baby sitter ging naar nummer 20 het nieuws kijken en zag dat er een gekke man van het gekke huis is onsnapt en een vleesmes meegenomen had en leek veel op de clown en belde de ouders van die 2 baby's en zee alles wat er gebeurd is op het nieuws en keek naar buiten en zee op de telefoon huh voor het huis staat een vreemd clown en die ouders zeden waar jij in kijkt is denk ik de spiegen en zij ga naar buiten met de kinderen ze kon niet naar buiten omdat de gekke achter die stond en was vermoord de 2 baby's en een babditter is vermoorddit is denk ik echt gebeurd
kinderen ik wil ook graag een stem verdienen als het mag wat ik heb hier lang aan gewerkt

Aantal keer bekeken: 2142
Waardering: 3.49 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online