Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

moord in je huis .

U leest om dit moment het verhaal moord in je huis gepost door mohammed mekran. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: mohammed mekran
Gepost op: 2011-7-10

Verhaal:

moord in je huis
op een dag kwam bram thuis met zijn vriendin hij was niet haar echte vriedin maar een schoolpartner voor een werkstuk bram zou met iemand anders moeten maar zijn partner had stiekem de computer veranderd bram had heel veel schoolprojecten moeten maken maar nog nooit met zijn partner saskja ze werd snel op een dag werd ze zo boos dat ze die nacht terugging naar brams huis bram woont met zijn hele familie samen zijn opas omas tantes ooms moeder vader 8 broetjes 2 zusjes
saskja kwam in brams huis met een hamer en bijl met die bijl vermoorde de ze het eerste broertje de volgende dag om acht uur sochtends kwma moeder de broertjes wakker maken toen ze het gordijn open deed zag ze hun allemaal slapen maar het broertje dat vermoord was leek alsof hij geen lichaam had saskja had al het bloed opgegeten en het lijk ook moeder keek bij het vermoorde broertje en gooide het dekbed van hem af ze schrok zich zo rot dat ze een beetje gilde en gelijk vlouw viel door de gil en de klap werden alle broertjes en zusjes wakker zelfs bram iedereen kwam toen bram had gezien dat zijn broertje dood was en zijn moeder bewuteloos was riep hij zijn vader haalde zijn opa en oma erbij toen die kwamen ging oma een emmer water halen en gooide die op moeders hoofd saskja begluurde hun stiekem via het raam en wist dat ze nog iemand zou vermoorden vader wist dat er rare gedingen gebeuren in hun buurt maar dit dit had hij niet verwacht zo snel als hij kon belde hij de politie en het ziekenhuis toen kwamen er twee agenten aan en zochten naar voetsporen ze hadden de merk en de maat gevonden ze wisten dat het iemand was met kleine voeten die dag ging bram met een van zijn zusjes naar saskja daar sloot saskja bram op en samen met haar ouders veranderden ze in mutanten en vielen aan ze aten het lijk op en dronken het bloed toen er een agent aan kwam veranderden ze weer in mensen de agent mocht binnen komen toen hij wist dat hun het niet waren ging hij weg maar voor hij weg kon hoorde hij bram de agent riep versterking zo kwam er 20 tot 30 man de familie kwam ook en iedereen behalve bram werd vermoord bram werd gebeten en werd ook een mutant zo ging hij door en hij werd verliefd op saskja

Aantal keer bekeken: 2564
Waardering: 3.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online