Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

moord kasteel.

U leest om dit moment het verhaal moord kasteel gepost door horror man. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: horror man
Gepost op: 2011-5-24

Verhaal:

moord kasteel
ik was op bezoek bij vrienden van mn ouders in oostenrijk midden in de bergen in een groot kasteel.Ik stond helemaal alleen in de filmkamer op de horror afdeling ik pakte een horror film en de doos zag er kei eng uit toen in eens voelde ik een koude hand op mn schouder ik keek om en er stond een man en die zei alles wat er in die film gebeurtde is hier in dit kasteel echt gebeurt.Er verscheen een groot keukenmas in zijn hand en hij sneed plots mn keel door.Dus de moordenaar van die film was film gestapt!!!!!!

Aantal keer bekeken: 2126
Waardering: 2.92 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online