Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

moorden op je oude vrienden vrienden.

U leest om dit moment het verhaal moorden op je oude vrienden vrienden gepost door mmo. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: mmo
Gepost op: 2011-7-20

Verhaal:

moorden op je oude vrienden vrienden
op een dag kwam jop langs bij jan jan was verbaasd want jip kwam later ook toen ze naar school gingen begon het
ze liepen naar een groepje jongens het waren vroeger vrienden nu waren het gewone jongens ze maakten een groot plan waar ze deden van alles het zou maanden duuren een van de drie jongens moest bij hun blijven zolang tot ze hem echt konden vertrouwen want ze hadden ooit bij de bank twee schatten gejat toen ze hem zo goed konden vertrouwen dat ze hem konden zeggen waar het lach gooide hij het singaal de lucht in de tussentijd hadden de twee jongens zoveel vrienden gemaakt nu waren ze met zijn achten ze hadden hun omsingelt ze konden geen kant op en ze hadden een zoon van een agent gedwongen 9 geweren te stelen toen ze die hadden hadden ze debank leeggerooft en het bij de twee andere shatten te leggen nu hun dat wistten werden ze vermoord de directeur en alle andere hoge mensen in de school met maar twee geweren ze vermoorden de hele school en maakten er een geld opslag van

Aantal keer bekeken: 3181
Waardering: 1.70 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online