Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

moordende albert.

U leest om dit moment het verhaal moordende albert gepost door demi en eline. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: demi en eline
Gepost op: 2011-8-25

Verhaal:

moordende albert
Griezelverhaal

Er was eens een man genaamd; Albert Visser.
Vroeger toen hij 15 was ging hij met zijn vrienden kamperen aan de bosrand. Het was een hartstikke gezellige avond, maar toen zijn vrienden ’s avonds het bos in gingen om te plassen duurde het een eeuwigheid voordat ze terug kwamen. Albert werd ongerust en besloot eens een kijkje te gaan nemen. Hij liep richting het spookachtige bos en begon te roepen: “Jongens?” “Jongens, waar zijn jullie?” Maar naar 2 minuten had hij nog geen antwoord gekregen. Dus liep hij nog wat verder het bos in. Om zich heen hoorde hij takken kraken, en vogels wegvliegen maar hij zette zich erover heen en liep verder. “Jongens? Nu is het echt niet meer grappig” riep hij met een beknepen stem. Hij zuchtte een paar keer diep en besloot terug te lopen. Waarschijnlijk zaten zijn vrienden gewoon weer in de tent en lagen in een deuk door zijn angstige gedrag. Hij keerde om en wou terug lopen, maar toen struikelde hij over iets. Snel scheen hij bij met zijn mobiel. Op de grond zag hij een van zijn vrienden. Althans het leek erop. Zijn vriend miste een arm en hij had meerdere messteken. Verder werd hij omringd door bloed en ingewanden. Albert gilde. En bedacht zich dat dit geen grap was. Dit was echt. Hij draaide zich om en rende weg, maar nog geen seconde later lag hij weer op de grond. Albert durfde niet te kijken, maar had sterkte vermoedens van wat het kon zijn. Hij kreeg een brok in zijn keel. Ik moet hier weg was het eerste wat hij dacht. Snel stond hij op en scheen met zijn mobieltje voor zich uit om de weg terug te vinden. In shock rende hij zo hard als hij kon het bos uit. Onder weg zag hij nog twee levenloze lijken op de grond liggen. Eenmaal uit het bos moest hij even op adem komen en belde het alarmnummer. Deze vakantie was uitgelopen tot een moorddrama!

Drie maanden later zat Albert Visser vast in een gesloten inrichting voor psychopaten. De politie had hem echter niet geloofd toen hij had verteld dat hij zijn vrienden levenloos in het bos had aangetroffen, terwijl hij zelf, als enige nog in leven was. Daardoor waren ze tot de conclusie gekomen dat Albert schuldig bevond aan 4 moorden, maar omdat hij minderjarig was, en als ziek in zijn hoofd verklaard werd, hoefde hij alleen 4 jaar in een instelling. In de instelling heeft Albert zijn fobie voor kamperen gekregen, ondanks dat hij écht onschuldig was begon hij er zelf steeds meer in te geloven dat dit alles zijn schuld was. Hij draaide helemaal door toen hij weer vrij kwam, want hij wist niet hoe hij om moest gaan met deze vreselijke ervaring. En toen hij een paar weken later langs een groepje kamperende meiden liep was het eerste waar hij aan dacht; om hun om het leven te brengen. Als hij vroeger niet leuk kon kamperen, dan mocht niemand dat. Hij pakte zijn mes en bedacht zich geen moment. Hij liep op de drie kamperende meiden af en stak ze een voor een dood. Hij sneed hun linkerarm eraf en maakte dezelfde kenmerken als hij bij zijn vrienden had gezien. Die avond voelde hij zich een stuk beter. Hij vond dit zijn manier om het hele gebeuren van 3 jaar geleden te verwerken en voelde de kick. Albert Visser de kampeermoordenaar is naar 13 moorden nog steeds opzoek naar jonge kampeerders. vannacht, precies vijf jaar geleden werden zijn vrienden om het leven gebracht.

Zou moordende Albert, vannacht zijn jubileum vieren, en toeslaan?


Aantal keer bekeken: 6479
Waardering: 5.91 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online