Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

muziekles.

U leest om dit moment het verhaal muziekles gepost door hans van beughem. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: hans van beughem
Gepost op: 2006-12-26

Verhaal:

muziekles
Ik heb nu zeven jaar muziekles van dezelfde lerares; toen ik begon zat ze zelf nog op het conservatorium, maar sinds twee jaar is ze lid van een bekend orkest. Zelf ben ik nu negentien en mijn lerares (Tineke) is achtentwintig. De eerste jaren had zij altijd bijvoorbeeld een oude versleten broek en een trui aan of zomers een shirt en een broek of katoenen rok, maar twee jaar geleden kwam ik een keer op les en had ze een zwart jurkje en zwarte panty aan en schoenen met hoge hakjes. Na de les moest ze naar het orkest voor een uitvoering. Ik had haar tot dat moment nauwelijks als meisje of vrouw gezien, maar alleen een als tamelijk sullige en wel erg vriendelijke "juf".
Vanaf het moment dat ik haar zo opgetut had gezien begon ik toch wat vaker over haar na te denken en zelfs in mijn dromen kwam ze voor. Een week of vier of vijf na die eerste keer had ze alweer tijdens de les een zwart jurkje met kousen aan en voordat ik er erg in had babbelde ik tegen haar dat ik vond dat ze er mooi en zelfs opwindend uitzag. Met een lief lachje hoorde ze mijn jongensgebabbel aan en vroeg of ik mee wilde naar de muziekuitvoering van haar orkest. Ik wilde wel naar haar blijven kijken en dus ging ik met haar mee en na de uitvoering liep ik met haar mee naar huis, omdat wij maar een half blok van elkaar vandaan woonden. Tineke vroeg of ik nog even mee wat wilde drinken en zo kwam het dat ik achter haar aan de trap op liep naar de tweede verdieping waar ze haar huurkamer had. Omhoog kijkend zag ik onder haar tamelijk korte rok heel haar benen en ook zag ik een heel klein stringtangaatje door haar panty schemeren.
Boven schopte ze haar schoenen uit, schonk voor ons alletwee wat in en vroeg wat ik ervan vond. Zij bedoelde, heeft ze me later eens verteld, wat ik van de muziek en het orkest had gevonden, maar ik zat met mijn hoofd bij haar benen, billen en stringetje en dus bloosde ik - denk ik - en vertelde dat ik helemaal ondersteboven was van haar kont en broekje. Zij reageerde door te zeggen dat ze toch veel te oud voor me was, kwam naast me op de bank zitten en legde haar hand op mijn kruis. Zooooo riep ze, maar die is wel oud genoeg en ze vroeg me of het okee was als ze wat spannenders voor me aan zou trekken. "Als je me voortaan ook in iets spannends les gaat geven" zei ik en dat spraken we af. Even later kwam ze uit haar slaapkamer in een zwart doorzichtig truitje zonder beha, een kort, strak, zwart leren rokje zwarte kousen en zwarte laarzen tot over haar knie. Ze vroeg wat ik er zo van dacht, en vertelde dat ze een paar jaar geleden een vriendje had gehad die hier gek op was, maar dat ze de laatste drie jaar al geen vriendje meer had. Ik zei dat ik het wel heel opwindend vond, maar dat ik liever had dat ze het truitje en rokje ook nog uit zou trekken. Daar had ze nog niet gelijk zin in en vertelde me dat ik dat eerst maar eens moest verdienen door me helemaal uit te kleden en naakt mijn laatste huiswerk nog eens op de piano moest laten horen.
Zo gezegd zo gedaan en toen ik me omdraaide op de kruk om te kijken of het zo goed was, stond Tineke met haar handen boven haar hoofd, in alleen een gordeltje met kousen en laarzen. Ik voelde me kijkhard worden. Tineke liep langzaam op me af en ging schrijlings op me zitten en gaf me opdracht haar tepels hard te zuigen. Daarbij schuurde ze met haar onderbuik tegen mijn lichtjes kloppende pik aan. Haar tepels werden al snel hard en kreunend wipte ze omhoog en liet zich met haar kutje over mijn pik zakken.
in deze houding beloont zij me sindsdien voor goed geleerd huiswerk, en als ik niet goed gestudeerd heb houdt zij haar bovenkleding aan.
Ik heb nog niet eerder zo snel zo goed geleerd en speel eindelijk wat beter piano.
Hans

Aantal keer bekeken: 8005
Waardering: 6.44 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online