Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

naaktstrandliefde.

U leest om dit moment het verhaal naaktstrandliefde gepost door paartje. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: paartje
Gepost op: 2009-10-15

Verhaal:

naaktstrandliefde
Naaktstrandliefde.

zij had 2 mooie groene ogen, en 2 zachtbruine prammen, een roodharig grotje, om er heerlijk in te rammen, we werden o zo geil, en ik richtte toen mijn pijl, tussen haar gespreidde dijen, liet hem er steeds opnieuw in glijen,om haar telkens op te rijen, wij kwamen steeds weer juichend klaar, zijn na meer dan 40 jaar, nog altijd bij elkaar, als een zeer gelukkig paar, geil zijn is niet vies of raar,dus verwennen wij elkaar,neuken is toch wonderbaar, voelen ons nog jong en vief,hebben wij nog altijd lief, op het strand maken wij lol,ik spuit haar kut nog altijd vol,
dit eist natuurlijk wel zijn tol,dus gaan wij wat suffen, daarna weer wat knuffen,en dan in de roes der zinnen,
gaan we weer opnieuw beginnen,om elkander te beminnen, dit begon tussen zand en water, en ik hoop tot heel veel later, onder een zilveren maan,
wij zijn Dirk en Sjaan.

Aantal keer bekeken: 18621
Waardering: 2.06 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online