Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

naar het strand.

U leest om dit moment het verhaal naar het strand gepost door ismail. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: ismail
Gepost op: 2010-12-21

Verhaal:

naar het strand
op een dag ging een meisje van 10 jaar naar het strand om 1 uur snachts in de verte zag ze een schim staan. de schim leek op haar overledende vrindin. ze ging naar huis "Eindelijk thuis" dacht ze in haar zelf toen ging ze naar bed in de hoek van de kamer zag ze allemaal schimmen 1 daarvan schreef
ALS JE ALLEEN THUIS BENT DAN KOMEN WE JE HALEN.de volgende dag gingen haar ouders naar een belangerijke vergadering het meisje vroeg of ze mee mocht en ze zag die schimmen weer het meisje werd doods bang en de schimmen vermoorden haar en was op de muur met haar eigen bloed geschreven BEN JE NU BLIJ DAT ZE NIET MEE MOCHT EN DE VOLDENDE KEER ZIJN JULLIE AAN DE BEURT

dus blijf nooit alleen thuis en ga nooit alleen naar het strand

Aantal keer bekeken: 2222
Waardering: 5.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online