Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

neuken is lekker!.

U leest om dit moment het verhaal neuken is lekker! gepost door lotte de slet. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: lotte de slet
Gepost op: 2011-7-6

Verhaal:

neuken is lekker!
vandaag was het vrijdag. ik bleef bij mijn vriendje slapen. toen ik aan kwam trok hij mij naar binnen. waar zijn je ouders dan? vroeg ik snel. op zakenreis zij mijn vriendje. hij droeg mij geil naar boven naar zijn kamer en commandeerde kleed je uit! al snel begon ik mij geil uit te kleden. en hij ook. toen ging hij op mij liggen en begon mij tieten te likken en mij te tongen. ik begon al geil te kreunen en hij stopte. ik zette mij benen wijd open en hij begon mij hard te neuken. ahahahahah hoorde je mij heel de tijd kreunen. ik draaide mij om en stond op handen en benen. hij begon mij harder te neuken steeds meer en hij schuurde me ook. er kwam een zwembad van sperma uit ons. het ging zo hard dat zelfs zijn lul pijn deed. we stopten maar. maar na afloop merkte ik dat hij geen condoom had aangedaan dus ik kreeg later een tweeling. end

groetjes lotte de slet.


Aantal keer bekeken: 17621
Waardering: 4.23 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online