Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

neuken met zweminstructeurs.

U leest om dit moment het verhaal neuken met zweminstructeurs gepost door kelly. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: kelly
Gepost op: 2008-6-4

Verhaal:

neuken met zweminstructeurs
hallo ik ben kelly, ik ben 18 jaar en zit samen met anne, fleur, lisanne, eva, sterre, esmeralda, bernadette en Sharona op conditie zwemmen, wij hebben een hele leuke zwemleraar, leroy, laatst zagen ik en mijn beste vriendin fleur, dan Anne van de zwemclub, met haar vriend stond te zoenen, in de discoteek, hij streelde haar borsten, en trok haar daarna mee in de wc, toen zagen we opeens dat leroy daar vlakbij stond, en hij keek naar anne en haar vriend, en hij was zich gewoon aan het AFTREKKEN! Wat zag dat er geil uit zeg!

De dag erna op zwemmen, hadden ik en Fleur een idee, alle meiden in de zwemclub, zij goede vriendinnen van elkaar, en het leek ze allemaal zo lekker om leroy's pik een keer aan te raken, (of meer!)

ik en anne hadden dus de vorige keer een heel plan bedacht, en dat gingen we dus ook aan de meiden van de zwemclub vertellen, we vertelden ze wat we de dag ervoor in de discotheek gezien hadden, alle meiden vonden dat ZO vet, dat we een plan hadden om de zwemintructeur te verleiden! Maar een probleem, zij Anna: "Als mijn vriend en nou achter komt?" Bleek dus dat Lissanne Eva en Sterre met het zelfde probleem zaten, maar dat is opgelost! Want ze zouden het gewoon eerlijk zeggen, en wisten zeker dat hun vriend er geen probleem mee zal hebben! FIjn!

Maar na al dat geklets in de kleedkamer werd het wel eens tijd om naar de les te gaan!

we moesten eerst 10 baantjes zwemmen, het eerste Idee was dat Bernadette haar bikini 'perongeluk' uitviel, en naar de bodem zou zinken! Niemand kon zo ver onderwater, dus zou de zwem instructeur naar beneden moeten duiken! ondertussen zou Esmeralda haar borsten bedekken en stiekem masseren! Daarna trekt eva de bikini van Bernadette weer aan! dat plan was geslaagd, en leroy, kreeg volgens ons al een stijve! Dat was echt zo gaaf,

NU was de opdracht aan sterre, ze vroeg of we misschien naar het ondiepe konden, want daar kun je beter koprollen maken (en neuken gaat ook wat makkelijker als je kunt staan!) Ja, dat was goed, wij zijn immers altijd de allerlaatste zwemgroep van de maandag, dus er was verder toch niemand!

om zijn stijve pik te verbergen (volgens mij tenminste) ging hij ook bij ons in het water, maar wij hadden een iets andere bedoeling dan hij!

we maakten allemaal, elkaars bikinibandjes los, en vroegen leroy, om ze uit te trekken, en verbaasd dat we waren deed hij het ook nog!

Hij begon de borsten van Bernadet te masseren! en ik trok ondertussen zijn zwembroek naar beneden! die rukte Eva daarna uit mijn handen, ze rook eraan! En we ontdekten dat er eeb witte klodder sperma in zat! Esmeralda likte het er gewoon uit, en dat vond leroy duidelijk wel interesant, hij liet de borsten van Bernadette los, en pakte die van Esmeralda! Intussen pakte ik zijn lul vast om hem af te rukken, Sterre kwam op het idee om een lucht kussen op te halen en dat deed ze dus ook! we duwden leroy op het luchtbed, en hij ging er dus ook op liggen, ik stond precies aan de goeie kant en begon hem te pijpen, ZO LEKKER! Hij trok mij boven op zich, en masseerde al zoenend mijn tietjes, alle andere meiden begonnen een beetje met elkaar te spelen! terwijl ik zijn pik gewoon tegen mijn kut voelde, ik werd nat, en dat voelde leroy waarschijnlijk ook! dan vindt hij mijn kut ook, hij begint me te vingeren, zo GEIL!! Ik heb nu echt zin om hem in me te voelen, ik duw zijn vinger aan de kant, en probeer zijn pik in mijn heerlijk natte kutje te stoppen, en dat lukt! Oehoe, wat voel ik hem diep, echt ZO lekker, oeh, maar dan opeens horen we opeens een deur open gaan, nou ja ik hoorde het niet, ik zag het eigenlijk pas als laatste, het was een van de andere badmeesters, en die had volgens mij ook wel zin om mee te doen, want hij stond na 2 minuten naakt in het zwembad zichtzelf af te trekken, ik ben al gestopt met neuken, en stiekem verlang ik ernaar het zometeen ook met hem te doen, hij heet hans volges mij!

ik zwem naar hem toe en begin hem af te trekken, hij vindt het gelijk goed, en stoot gelijk bij mij naar binnen, niks geen voorspel ofzo! Nou ja, helemaal niet erg! FIjn juist! dan in een keer zie ik dat leroy ook naar ons toe komt gezwommen, hij is er enorm geil van en probeert mij in mijn kontje te neuken, oh nee, ik heb nog nooit anale sex gehad, nou ja, eens moet de eerste keer zijn! Hij doet zijn condoom om en probeert om binnen te komen, het lukt, oeh, seks met 2 mannen tegelijk! Oeh dit is zo lekker, onze missie is geslaagd en zo te zien vermaken die anderre meiden zich ook wel samen! want bernadette heeft haar vribrator uit haar tas gehaald! het hele zwembad is overstroomd met kreunend genot! FIjn is dat, moeten we vaker doen,

in de hiernavolgende lessen, wordt niet echt veel meer gezwommen! Dit avontuur wordt nog heel vaak beleefd! En het is ook een goeie manier om caloriën te verbranden!

Aantal keer bekeken: 19726
Waardering: 5.79 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online