Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

nog een keer!.

U leest om dit moment het verhaal nog een keer! gepost door Romy. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Romy
Gepost op: 2011-8-19

Verhaal:

nog een keer!
ik weet het nog als de dag van vandaag.
Het was 's avonds laat en ik had met een vriend afgesproken om in de poort rond te hangen. Het regende verschrikkelijk , en ik hoorde voetstappen achter me. Ik dacht zou wel iemand zijn.. Maar toen voelde ik handen die me omhelsde en een herkenbare stem die in mijn oor BOE fluisterde.
Ik schrok niet, en dat verbaasde hem.. hij vroeg hoe lang ik al hier stond ik zei pas.. ik had zin in iets lekkers.. maar zei er niets over.
Naar een tijdje voelde ik dat zijn handen over mijn kont gleden. Het voelde zoo heerlijk! ik wilde meer voelen en stopte om me tegen hem aan te drukken.. Ik had het zo druk met werk.. dat ik nooit gemerkt had dat ik hem leuk vond! hij gleed met zijn vingers over mijn blouse en ik fluisterde niet hier.. ik nam hem mee naar een meiden toilet en we sloten ons samen op. ik hunkerde naar zijn lichaam .. Maar hij plaagde me en zei dat ik geduld moest hebben. ik trok zijn shirt uit en streelde zijn tepels en borstkas en voelde zijn adem in mijn nek.. en ik fluisterde in zijn oor : kom op ,babe.. laat je gaan!
hij kon zich niet meer inhouden en gleed met zijn vingers onder mijn blouse ik voelde zijn warme handen op mijn buik en ik zei: lekker! Hij werd geil en trok mijn blouse uit ik voelde zijn vingers over mijn borsten glijden en hij drukte me tegen de muur . ik streel zijn gulp en hij zei : jaa! lekker! ga erin!
Hij keek me geil aan en ik keek geil terug . Hij streelde nu ook mijn gulp en trekte me broek uit , ik keek hem aan en deed ook zijn broek uit. Hij zoende me op mijn mond en tongde me wilt.. ik kreunde en drukte me slipje tegen hem aan.
Ik dacht heel even : Nee.. dit kan ik niet maken, met mijn eigen vriend!
Maar toen zijn handen over mijn onderbroek gleden dacht ik alleen maar aan zijn heerlijke , warme en zachte handen. Ik voelde zijn stijve door zijn onderbroek heen en ik streelde zijn onderbroek en gaf en plagend zoentjes op. Hij genoot ervan en werd geiler.. Zijn handen gleden in mijn slipje ik voelde zijn vingers mijn clitorus strelen en ik hield het niet meer ik kreunde en trok zijn onderbroek uit ik zag zijn enorme lul en hij grijnste naar me. Mijn handen gleden over zijn ballen en eikel en hij fluisterde in mijn oor : Ruk me sgatje!
ik keek naar hem en zei : als jij mij vingerd!
Hij keek me verbaasd aan en legde me met mn benen gespreid op de wcpot en hij fluisterde in mn oor : Ik weet iets veel beters. Ineens voelde ik zijn tong langs mijn clitje gaan.. Ik kreunde hard en zei : jaa! mmm! ja verder! Zijn tong gleed naar mijn kutje en ik voelde dat hij met zijn tong erin ging! 2 vingers tegelijkertijd gleden in mijn kutje en hij likte verder , ik hield het niet meer en kwam kreunend klaar.. Ik keek hem aan en zei nu is het mijn beurd ik stond op en duwde hem op de pot.. ik streelde zijn lul en nam hem in mijn mond.. hij kreunde en ik zoog , hij legde zijn hand op mijn achterhoofd en nam het ritme over hij kreunde steeds harder en ik trok em af. hij zei : Ik ga komen sgatje!
ik keek hem aan en zei : kom in mn mond babe! en hij spoot zijn geil in mijn mond.. ik kijk hem geil aan en slikte alles in en likte alles van mijn mond af.. hij keek toe en ik zag dat zijn lul weer overeind ging staan ik keek hem aan en ging op zijn schoot zitten en pakte zijn luk vast en stopte hem voorzichtig in mn kutje .
hij keek me aan en zei : Je vind het wel leuk om te leiden he?
als antwoord tongde ik hem wild.
ik voelde hem in me komen en beet uit geilheid perongeluk op zijn tong.
hij gilde en zei : zo geil!
en tongde me heftiger. hij begon wild te stoten en ik deed met zijn ritme mee. Ik kreunde en zei ik ga komen!
Ik kwam schokkend en kreunend klaar, En gilde van genot .. hij vond het geil om te zien hij ik klaar kwam en een paar seconden later voelde ik zijn heerlijke geil in me kutje .
Een paar dagen later hadden we een relatie en hebben we het absoluut vaker gedaan.

Aantal keer bekeken: 22122
Waardering: 5.68 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online