Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

oeps!.

U leest om dit moment het verhaal oeps! gepost door anita selbrink. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: anita selbrink
Gepost op: 2010-2-18

Verhaal:

oeps!
onze meester ging weg en voor de grap als een soort stunt hadden we zijn auto volgepakt met WC papier. Ik ging de meester halen en natuurlijk iedereen vragen waarom. Ik zei wat we gingen doen en heel veel kinderen hielpen mee. Maar toen de meester en ik bij zijn auto waren,en iedereen opsprong en suprise riep. Bleek het zijn auto niet zijn! Ik schaamde me rot en ben meteen naar huis gegaan met een smoes. Ik durfde me echt niet meer vertonen!

Aantal keer bekeken: 7500
Waardering: 5.59 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online