Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

onderzoek.

U leest om dit moment het verhaal onderzoek gepost door Feline. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Feline
Gepost op: 2009-3-28

Verhaal:

onderzoek
Er was eens...Feline, het meisje dat mensen helpt...Ze maakt heel veel dingen mee, alleen en samen met vrienden. Op een dag ze verveelde zich en ging op de computer. Er was iemand online en ze chatten. Hij vroeg of ik vandaag iets te doen had. Ik zei: nee, jij? hij zei ook nee en vroeg zullen we dan maar afspreken met vrienden? Oké maar waar? Zussen? oké, ik zal wachten aan het winkeltje. het duurde een kwartier voordat hij kwam. Toen was hij er en we gingen vrienden oppikken. Toen waren we met 4. We gingen eerst naar het speeltuintje en dat duurde niet lang. Toen gingen we het smal gangetje in en mijn beste vriendin deed voor hoe ze deed toen de zwarte jongens eraan kwamen. Het was zo grappig. Maar het duurde niet zo lang en we gingen verder naar het kerkhof... Het was stil daar. we aaide het paard wat ernaast in de wei liep en dan moet Chris weer gaan dansen en het paard liep weg want het deed pijn aan zijn oogjes. Arm paard... Toen ontdekte we een oud schuurtje waar een groot gat in zat. Chris en ik zagen ogen erin en schimmen voorbijgaan. Celine zag het ook. Chloë ging kijken maar zag even niks maar toen gilde ze en rende weg, wij kregen schrik en rende ook, ik liep heel achter en zag iets op mij afkomen. Ik rende voor mijn leven maar het leek of die mij kon inhalen ik rende en rende en rende totdat we uit het hek waren was het weggegaan we gingen een paar meters van het kerkhof vandaan. Toen zag ik een zwarte schim en we rende toen zagen we niks meer... Ik wou terug om te weten wat die van mij moest of ja van ons. Celine, Chloë en ik gingen kijken en we zagen niks meer maar Chris bleef aan de poort wachten... Hij zag schaduw van benen. Het waren de mijne niet want ik was heel ver weg, die van Chloë ook niet want ze stond naast mij. Die van Celine ook niet... Toen riep Chris dat we daar weg moesten we kregen wel schrik en gingen naar hem toe en hij vertelde het... We gingen weer naar het speeltuintje en er was niks meer gebeurd...Einde van dit verhaal...

Nu komt er een ander verhaal dit is allemaal echt gebeurd wat ik nu schrijf en wat ik heb geschreven.
Het was S'morgens. Ik werd wakker en ging naar de keuken om wat te drinken. Ik was de enigste die wakker was. De wc was de kamer naast de keuken en ik hoorde maar telkens het schilderijtje van Mona Lisa zingen. We hadden die gekregen van mijn oom die nu gestorven is aan keelkanker:-( 10 keer ging het af en er was niemand op het toilette, want ze gaat alleen zingen als er beweging was. Er was geen enkel vlieg die dat ding aan de praat kreeg hoor. Alleen mensen konden dat... Ik vertelde alles aan mijn vader en hij zei: Dit was je oom die dat deed, hij heeft het ook gekocht he... Ik schrok maar was ook blij dat mijn oom dat was.
Einde van dit verhaal...

dit is ook een gebeurtenis maar heel kort zal ik het vertellen.

Ik speel al heel lang viool. Mijn oom hoort me graag viool spelen. Op zijn begrafenis speelde ik viool voor hem en ik voelde een energie van hem. Ik moest bijna huilen maar dat zou de muziek verstoren.
Elke dag als ik dat liedje speel voel ik zijn energie en dat hij bij me is en op een stoel zit dicht bij me en als het lied gedaan is dat hij klapt. Ik ben de enigste dat dat hoort...


Aantal keer bekeken: 2364
Waardering: 7.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online