Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ongeduld bij kinderen.

U leest om dit moment het verhaal ongeduld bij kinderen gepost door simone. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: simone
Gepost op: 2010-9-7

Verhaal:

ongeduld bij kinderen
Het was een blunder van een scoutinggroep, door mijn dochter aan te zien voor een meisje van hun. En ook nog haar eten en drinken te geven. Maar mijn blunder dat ik mijn eigen dochter niet herken van achter, en helemaal niks in gaten had.

Ik zaterdag naar een overdekte speeltuin met onze twee kinderen. Tegen eet tijd een patatje halen, bestellen maar wat duurt het lang voor we wat krijgen. Ben ik even bezig met mijn zoon van 2 jaar, die begint te zeuren, kijk ik even op, is mijn dochter van 6 jaar opeens weg. Ik kijk rond zie wel een scoutinggroep zitten (mijn dochter zat toen met haar rug naar mij, met een rode trui aan )

Wat blijkt, zit ze lief bij die scoutinggroep een patatje te eten en een kroket en heeft ook nog een rode trui aan. Wat ik weet dat ze wel zei dat ze even bij het raam ging kijken, dat mocht ze wel want dat was achter mij. Hoe ze tussen de groep is geraakt zal ik echt niet weten, maar het is wel haar gelukt. Vermoedelijk volgens hun was ze gewoon gaan zitten, denkend hier krijg ik wel wat te eten. Een leidster heeft toen haar zomaar een trui gegeven van een meisje die later nog spelen in de speeltuin. Mijn dochter zal normaal nooit zoiets doen. Maar ja, ze had al koud die een trui was wel lekker warm. En maar wachten op patat daar heeft ze geen geduld voor. Ik heb later mijn excuses aangeboden, en de scoutinggroep betaald voor mijn dochters ongeduld.

Aantal keer bekeken: 2342
Waardering: 2.71 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online