Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ontmaagd door mijn moeder.

U leest om dit moment het verhaal ontmaagd door mijn moeder gepost door steven. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: steven
Gepost op: 2007-8-16

Verhaal:

ontmaagd door mijn moeder
Hallo ik ben een jonge kerel van 14 jaar die graag zijn verhaal kwijt wil.

Het begon een jaar geleden toen ik mijn moeder anders ging bekijken. Mijn moeder is een knappe vrouw van 36jaar.

Op een woensdag kwam ik thuis van school en mijn vader was werken en mijn zus bij een vriendin. Ik wou naar boven gaan toen ik beneden aan de trap gekreun hoorde. Ik sloop stil naar boven en hoorde dat het gekreun ui de kamer van mijn moeder kwam. Ik keek door het sleutelgat en zag dat mijn moeder haar aan het vingeren was. Ze lag op haar bed met hete lingerie aan. Toen ik eventjes mijn stijve penis wou goed steken ging plots de deur open. Mijn moeder schrok toen ze mij zag,maar toen ze zag dat ik een stijve had zei ze�zozo jij word dus geil van je mama, kom dan maar is mee�. Ze zette mij op haar bed en kleedde mij uit toen ze mijn penis zag zei ze dat ik al een grote had. Daarna nam ze hem in haar hand en trok eraan,vervolgens stak ze hem in haar mond. Toen moest ik haar verwennen zei ze,dus ik likte aan haar vagina. Na een paar minuten moest ik stoppen en op mijn rug gaan liggen,dan kwam ze boven mij nam mijn penis in haar hand en stak hem in haar vagina. In het begin deed het pijn maar na een tijdje niet meer en bewoog ik mee. Na 10 a15 minuten vrijen kwamen we samen klaar,ik spoot al men sperma en mijn moeder schreeuwde. Daarna zijn we samen gaan douchen en hebben we gekust. Ongeveer een week erna was mijn vader op zakenreis en mijn zus op ponykamp. Ik ging naar boven en als ik naast de kamer van mijn moeder was hoorde ik� hey grote jongen ik wil nog eens spelen�. Toen ik me draaide zag ik mijn moeder daar liggen met een ander heet stoeipakje. Ik ging naar haar toe en we hebben de hele week gevreen. Sindsdien als we alleen thuis waren hebben we heerlijk gevreen.
Aantal keer bekeken: 27051
Waardering: 4.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 25 bezoekers online