Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ontspanning.

U leest om dit moment het verhaal ontspanning gepost door herbert. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: herbert
Gepost op: 2011-7-14

Verhaal:

ontspanning
Het is weer bloedheet, en nadat ik mijn dienst op de brug gedaan had, lig ik gedouchd in mijn kooi de lezen. Op eens klop klop en lichtmatroos Jan glipt mijn hut binnen. En klikt de deur op slot. Ben je nog wakker? en leunt tegen mijn kooi aan.Lekker gedouchd je ruikt lekker zeg. ee ,fluisterend, en heb jij je lul ook lekker een beurt gegeven? Ik zij donder op,geil joeng. Maar ik voelde een lome geilheid op komen en mjn lul duwde het laken omhoog. Jij hebt daar een paar lekker geile fotos aan de wand geplakt daar kijk je zeker naar als jij je aftrekt. En zijn hand kroop onder het laken langzaam over mijn lies streek over mijn ballen en omklammerte mijn stijve lul. Trek het laken weg ik wil even kijken of je eikel mooi schoon is. Bij het aanzien van zijn hand om mijn stijve lul kwam er een beetje voorvocht uit mijn eikel wat hij gulzig op likte. Een geile flits schoot door mijn lichaam en de eikel werd paars van verlangen. Zijn hand ging langzaam op en neer en aan mjn kreunen hoorde hij dat ik het lekker vond. Zijn hand trok mijn voorhuid naar beneden en mijn lul schoof heelemaal in zijn strot wat mij het gevoel gaf alsof ik diep in een kut rammte. Hij likkte en zoog en trok als de beste en ik werd geiler en geiler. In een waas van geilheid opende ik met een hand zijn broek en zag dat hij geen onderbroek aan had,greep zijn lul en begon hem ook aftetrekken. Zin lul was net als die van mij lekker kaal geschooren. Heerlijk ging zijn tong over mijn eikel en zijn vingers knepen zachtjes in mijn tepels en het kon niet uitblijven dat mijn kwak achter in zijn keel spoot die hij gulzig opslikte.Ik kwam uit de kooi en duwde hem over de tafel en zijn lul schoof in mijn mond en spoot zijn lading in mijn keel. Het sperma droop uit mijn mond langs zijn lul en de ballen die ik heelemaal schoon likte. Heerlijk voldaan zaten wij daarna op de bank na te genieten en spraken af, voor de volgende keer. Wel te rusten, en de handjes boven het laken! PS tot de volgende keer. gr.v. herbert

Aantal keer bekeken: 27602
Waardering: 8.40 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online