Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ontvoerd in de woestijn.

U leest om dit moment het verhaal ontvoerd in de woestijn gepost door asdg. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: asdg
Gepost op: 2010-7-14

Verhaal:

ontvoerd in de woestijn
Sara keek om haar heen maar door de felle zonlicht zag ze alleen maar vlekjes. Ze griste een groot zwart Gucci zonnebril uit haar tas en deed hem op haar kleine wipneus. Op de grote vliegveld van Cairo was het warm en druk. Ze voelde zweetdruppels langs haar ruggengraat lopen en haar voeten waren opgezwollen en moe.
Waar is verdomme Jacob?, Hij zou haar opwachten maar ze stond nu zeker half uur hier te wachten in die drukte en de hitte was nu echt onverdraaglijk .
Haar beige linnen pakje was helemaal verkreukeld door de reis en haar manolo blahniks hakjes zou ze nu met liefde willen uitschoppen.
Ze slaakte een diepe zucht en liep naar buiten op zoek naar taxi. Ze kon maar moeilijk de hele dag hier zitten wachten op Jacob. Ze had de adres van haar hotel en met een beetje geluk was hier een taxi chauffeur te vinden die redelijk Engels kon verstaan.
Ze zag een kleine gele taxi en stak meteen haar hand op. De auto stopte meteen en Sara voelde een opluchting door haar heen gaan. Dat ging toch redelijk goed?!
De chauffeur stak zijn hoofd uit haar taxi en keek haar glimlachend aan. Dat had hij beter niet kunnen doen bedacht Sara want zijn tanden waren slecht aan toe en hij miste zelfs een paar.
-Verstaat u engels? � vroeg ze voorzichtig
De man knikte heftig met zijn hoofd. Sara pakte een klein papiertje en overhandigde die aan de man.
-Daar moet ik naar toe?- ze wees naar de papiertje en hoopte dat hij wist waar ze over had, want ze betwijfelde of hij echt engels kon praten.
De man knikte weer met zijn hoofd. Hij stapte uit de taxi om vervolgens haar bagage te pakken en achter in de auto te zetten. Toen ze eenmaal wegreden was Sara ontspannen en een vooruitzicht in een koele douche met een lekkere lunch vervulde haar met blijdschap. Ze stopte haar zonnebril in haar tas en pakte een klein spiegeltje. Haar zwarte haren waren ontsnapt van een mooie wrong die ze eerder die dag had gemaakt dus ze besloot om haar haren los te maken. Het golfde wel mooi en ze was blij dat ze een gezonde glans had. Gelukkig dat haar mascara nog goed was. Ze pakte een klein khol- potlood om haar goud- bruine ogen nog meer te benadrukken. Ze zag dat haar lippen droog waren dus stiftte ze die met een zalmkleurige lippenstift. Ziezo , ze zag er weer fris uit. Ze keek uit de kleine raampje en vulde weer die blijdschap. Ze was eindelijk in Egypte. Land van haar moeder, land van farao’s en Cleopatra. Ze giechelde een beetje, want ze kon zich niet voorstellen dat haar moeder ooit hier had geleefd. Jasmyn, moeder van Sara was dochter van een welgestelde Egyptische zakenman en een Egyptische prinses terwijl haar vader Michael Banks een stoere Texaan was die hier naar Egypte kwam voor een aantal Arabische volbloeden. Zo hadden ze elkaar ontmoet en ze waren opslag verliefd geworden. Maar dat mocht natuurlijk niet gebeuren, en Jasmyn’s vader deed er alles aan om de twee jonge mensen uit elkaar te houden. Michael was een simpele Amerikaan en Jasmyn die koninklijk bloed in zich had was al beloofd aan iemand anders. Maar de liefde van haar moeder en vader was zo sterk dat ze samen wegvluchten naar Amerika. Ze wonen nog steeds gelukkig samen in Texas waar Sara een gelukkige jeugd heeft gehad. Ze was alleen verdrietig dat ze nooit haar opa en oma heeft ontmoet en natuurlijk het land waar haar moeder graag over vertelde. Maar nu is ze hier en ze zou volop genieten. Haar moeder was eerst op tegen dat ze alleen naar Egypte zou gaan. - Ik ben bang dat ze je vinden en dan nemen ze je weg Sara. �had ze pijnlijk geroepen.
Ach, mams � ze moest een beetje lachen want haar moeder had wel veel gevoel voor drama � je maakt echt van een vlieg een olifant. Hoe moeten ze nou weten dat ik in Egypte ben. En denk je nou echt dat ze me gaan ontvoeren. Ze kennen me niet eens en ik ben een volwassen vrouw geen kind meer. Bovendien iemand ontvoeren is niet wettelijk zelfs in Egypte niet.
Je kent hun niet en je kent onze cultuur niet zo goed, dat komt omdat je hele leven hier bent opgegroeid. Ze zijn machtig en ze weten alles.
Maar mama, waarom zouden ze belang hebben in mij, als dat zo was hadden ze eerder iets aan papa en jou aangericht.
Papa en ik zijn getrouwd Sara ze kunnen niets doen. Maar hun wraak voor mijn ongehoorzaamheid en verraad zouden ze wel via jou kunnen krijgen.
Mama het gebeurt echt niks geloof me nou maar. Trouwens Jacob zal toch op mij letten.
Je moet me beloven dat je voorzichtig zult zijn en als je iets betwijfelt of je voelt je alleen dan kom je meteen weer naar huis. Gezicht van haar moeder stond bezorgd en Sarah had bijna toegegeven om thuis te blijven. Maar de drang om Egypte te zien, de tweede helft van haar, was toch sterker.
Ik beloof het mam- zei ze zacht en gaf haar moeder kus op de voorhoofd.
En zo was haar avontuur begonnen. Alleen niet zo zoals zij had gehoopt en dat was te danken aan Jacob. Haar neef van vaders kant was in Egypte voor archeologisch onderzoek. Het had haar goede idee geleken om hier met hem samen te zijn en haar moeder was duidelijk ook opgelucht dat ze niet alleen hoefde te zijn. Maar Jacob kwam niet opdagen en dat nam ze hem zeker kwalijk. Ze was 21 jaar en was nooit eerder ergens weg. Haar hele leven bestond uit Texas en paarden. Nou ja zoo moeilijk kan het toch ook niet zijn, ze heeft tot nu toe toch ook gered. Ze keek weer naar buiten en zag dat de stad achter hun lag en dat ze op weg waren richting woestijn.
Heee!!! Dit klopt toch niet. De hotel lag duidelijk in de hart van Cairo.
De paniek begon haar te stijgen.
volgens mij rijdt u verkeerd! � begon ze - Ik moet naar Concorode hotel en die ligt in Cairo en niet buiten.
De man keek haar door de spiegel heen en ontblote alleen zijn vieze tanden.
Sara voelde angst opkomen. Wat had ze nu weer gedaan! Alle beelden van ontvoerde vrouwen flitste voor haar heen. Maar dat kan toch niet. Ze was gezien met hem op de vliegveld en ze was trouwens niet alleen in Cairo. Maar Jacob was er niet en die akelige vent reed door. Zou ze die deur open kunnen trekken en eruit springen. En dan? De stad lag zo ver achter hun dat ze hem niet eens kon zien. Alles om hun heen was bedekt met grove zand. Ze zal nog een keer proberen misschien had hij haar niet verstaan.
Ze schoof een stukje naar voren en dit keer gebruikte ze ook haar handen bij de uitleg. Maar het mocht niet baten, de man keek haar deze keer aan zonder glimlach aan en reed rustig verder.
Rustig blijven, vooral niet in paniek raken- hield ze zich zelf voor. Ergens moet hij wel stoppen waar de mensen zijn en dan gaat ze om hulp schreeuwen. Het leek haar sterk dat hij haar in woestijn zou laten of vermoorden. Ze moet gewoon rustig afwachten. Net toen ze bezig was om haar lichaam te ontspannen hoorde ze in de verte galop. De chauffeur verminderde zijn snelheid en Sara zag een paar mannen op prachtige paarden hun kant op komen. Haar hart begon weer wild te kloppen. Een man onderscheidde zich van de rest. Zijn paard galoppeerde voorop en het leek alsof de duivel zelf was. De dier was prachtig om te zien en zijn meester was minstens zo imposante verschijning, ook al kon ze hem niet zo duidelijk zien. Hij leek op een Arabische rover met zijn zwarte aba. Zijn hoofd was bedekt met zwarte ghutra evenals zijn neus en mond. Het zijn vast wel rovers maar waarom gaat de chauffeur nu zo langzaam rijden. Ze had zin om te huilen. De auto stopte nu helemaal Sara begon nu te schreeuwen.
rijd nu maar door, waarom stop je. - Ze sloeg de chauffeur met haar tasje, toen ze stevige vingers om haar bovenarm voelde die haar woest uit de auto trokken. Ze slaakt een harde gil. De rover met aba hield haar stevig vast in haar armen en bekeek haar van top tot teen. Sara voelde een heftige rilling door haar lichaam gaan maar niet door de angst maar door de ogen van de rover.
Ze waren helder blauw met prachtige zwarte wimpers die als waaiers zijn ogen omlijsten. Maar die ogen keken haar hard aan en Sara was meteen weg uit de hypnose waar ze zich in bevond.
Sorirat Biro’ aitak Zahra � zijn stem was diep en mannelijk.
Ik versta het niet. Laat me asjeblieft los. � ze probeerde zich los te maken uit zijn armen maar hij hield haar stevig vast. Hij was ook behoorlijk lang voor een arabier, en waarom zij hij nu Zahra. Sara was in Arabisch uit te spreken als Zahra. Hoe wist hij haar naam.
Ana laa ... afham � ik versta het niet � ze probeerde de man duidelijk te maken dat ze geen Arabisch kon. Na jaa ze kon wel paar worden maar dat was nu niet van toepassing. Ze kon moeilijk verder met haar kennis van : ik heet, dank u wel en tot ziens. Ze had gehoopt dat ze in de maand die ze in Cairo zal zijn, behoorlijk wat Arabisch zal leren.
Die hoer heeft je dus niks geleerd.- Zijn stem was bitter en hard. Hij liet haar een beetje los zodat hij haar kon bekijken. Zijn blik gleed van haar mooie bruine ogen tot haar volle boezem die zich duidelijk aftekende in strak wit truitje, om vervolgens te gaan naar haar slanke taille en haar lange benen.
Sara werd rood en hevige boosheid overviel haar. Ze rukte haar arm los en schreeuwde � waar heb je het over, laat me onmiddellijk los jij.... jij.....barbaar. Ze hief haar arm op in een poging hem een klap te geven maar hij was sneller, en zijn vingers voelden als een schroevendraaier om haar ranke pols. Ze uitte een pijnlijke schreeuw.
Churail � siste hij. om het vervolgens in het engels haar toe te bijten. � wilde heks dat je bent.
Sara spreidde haar ogen wijd open � je praat engels!
De rover luisterde niet naar Sara’s uitroep en vloot zachtjes naar zijn paard toe, die meteen gehoorzaamde en naar hun toe kwam. Hij was zeker gewend dat iedereen naar hem luisterde, dacht ze verbitterd, nou zij was zeker niet van plan om naar hem te luisteren. Maar ze kon nu moeilijk wat tegen hem beginnen. Hij was veel sterker dan haar en de chauffeur was zonder dat ze in het gaten had zo wegereden. Zonder moeite sprong hij op zijn paard en trok haar met zich mee. Ze begon wild te trappelen met haar armen en voeten maar zijn vingers knepen haar hard en meedogenloos en tranen kwamen in haar ogen.
Wees stil Zahra, ik doe je alleen maar pijn zo, Amon, mijn paard krijgt het straks te kwaad en dan heb je wat te beleven.
Laat me dan los jij barbaar, en iedereen noemt me Sara en geen Zahra , wie ben je en wat wil je en....enn.... hoe weet je mijn naam.
Hij pakte haar kin vast en ze moest naar hem kijken. Wat had hij toch mooie ogen. Om er in te verdrinken.
Je naam is Zahra net zoals je grootmoeder. Ik zal al je vragen beantwoorden maar nu moet je stil zijn. Er is storm op komst en we moeten weg.
Ze galoppeerden weg en Sara voelde zich als een prinses die net uit een sprookje kwam. Alleen dit was de echte wereld en het zag er naar uit dat ze gewoon ontvoerd werd. Hij wist haar naam dus wist hij ook wie ze was. Zou haar moeder toch gelijk hebben en ze werd nu ontvoerd door haar familie. Ze konden haar toch niks doen. Ze was volwassen en ze zal dreigen dat ze alles bekend zou maken bij de politie. Jacob zal haar zoeken en haar ouders zullen het ook niet hierbij laten. Ze was niet alleen en dat gaf haar een beetje hoop.
Haar gedachten dwaalden naar de rover, ze moest in zichzelf lachen en vroeg zich af hoe hij zou reageren als ze zou zeggen wat haar naam voor hem was. Nou ja het was in ieder geval beter dan de barbaar die ze hem in werkelijkheid had genoemd. Hij had wel iets barbaars in zichzelf dat had ze gemerkt toen hij kwaad werd. Ze dacht ook verbaast over hoe haar lichaam op hem reageerde. Ze was wel eens verliefd geweest op jongens in Texas maar wat ze nu voor deze vreemde had gevoeld dat had ze nooit in haar leven ervaren. En ze kon zijn gezicht niet eens zien.
In de verte zag ze een prachtig gebouw aftekenen. Gebouw was misschien niet het goede woord, het was eerder een paleis. Hoe dichter ze kwamen hoe mooier het werd. Bouwstijl was duidelijk Arabisch en de architectuur van het gebouw stond perfect in harmonie met het landschap. Het gaf een sprookjesachtige sfeer.
Ze naderden grote ijzeren hekken die automatisch open gingen zodat ze meteen in de mooiste tuin kwamen die Sara ooit had gezien. Het was bijna 1200 m2 groot in barokstijl met moorse elementen.
De rover ging als eerst uit de zadel en daarna hielp hij Sara en voor ze het wist was ze weer in zijn armen. Hij hield haar stil en keek haar doordringend aan. Ze voelde haar hartslag versnellen en haar armen gingen automatisch naar zijn nek.
- Hebben ze je niet geleerd hoe een fatsoenlijke vrouw zich hoort te gedragen?
Zijn vraag kwam hard bij haar aan en ze liet hem meteen los.
- Jij durft zeg- ze spuwde die woorden als een vuur op hem af. De fatsoen straalt bepaald ook niet van jou af.
- Je kent me niet Zahra. En ik kan je verzekeren dat ik tot nu toe zeer fatsoenlijk ben geweest, maar stel mijn geduld niet op proef
Hij had zacht gesproken maar er lag een zekere dreiging in zijn stem en Sara wist dat ze met deze man moest opletten. Ze zou het voor nu zo laten maar ze gaf zich zeker niet gewonnen.
Zijn ogen keken haar nauwlettend op alsof hij tot haar wou doordringen om te kijken wat er allemaal in haar omging.
We gaan naar binnen. Je wordt gebracht naar de vrouwenvertrekken, een soort harem zeg maar. Later kom ik je ophalen, want iemand wil je graag ontmoeten.
Ze zuchtte diep en zei dramatisch: Ik heb zeker geen andere keuze! En harem ook nog. Straks zeg je nog dat ik slaaf van je word.
Zijn lippen krulden omhoog � zeer goed Zahra � hij pakte haar bij de bovenarm en liep met haar de paleis binnen. Een vrouw met een zwarte sluier kwam naar hun toe en viel eerbiedig op haar knieën.
- Wat is jouw naam?
- Mijn naam? Het leek alsof hij even moest nadenken maar zei tenslotte : Blade.
- Dit is Fatima en zij zal voor je zorgen. � daarna draaide hij zich om en liep weg. Fatima stond op en keek haar nieuwe meesteres aandachtig aan. Toen zei ze in foutloos Engels: loopt u mee miss Zahra, u zult vast moe zijn en honger hebben.
Ze liepen naar de vrouwenvertrekken en kwamen tenslotte in een prachtig ruime kamer. Het was een sprookje. Prachtige Perzische tapijten hingen aan de muren, midden in de kamer was een grote divan die gemaakt was van pure gele zijde. Overal lagen prachtige kleurrijke kussens op de grond. In de hoek van de kamer stond een reusachtige spiegel aan de wand en zo te zien was de lijst van de spiegel van pure goud. Kroonluchter was gemaakt van kristallen die alle keuren van de regenboog had. Fatima liet haar rustig de kamer bekijken en liep toen naar een andere deur. Sara volgde haar en zag dat ze nu in de badkamer waren. Die was ruim met een grote witte bad in het midden. De tegels van de badkamer waren zwart en Sara vond het contrast heel mooi.
ik zal bad voor u klaarmaken miss Zahra en terwijl u aan het baden bent maak ik de lunch voor u klaar. U heeft toch honger?
Sara keek de vrouw met een glimlach aan en knikte toen goedkeurend. � Fatima, kun je misschien vertellen van wie deze paleis is en wat ik hier doe? Ik hoor hier namelijk niet en er zijn mensen die straks bezorgd om me kunnen raken.
Fatima liet de bad vol lopen en deed alsof de vraag helemaal niet werd gesteld. � Wilt u een kopje thee bij het eten of wilt u liever wat hmmm..... hoe zeggen jullie dat............fries?
Sara raakte nu geïrriteerd en zo koel mogelijk probeerde ze haar frustratie af te reageren. � Ik zou graag een jus d’orange willen hebben en zou je zo vriendelijk willen zijn om badkamer te verlaten want ik heb nu even zin om alleen te zijn.
Fatima knikte met haar hoofd en verliet de badkamer. Toen ze eenmaal alleen was deed Sara kleding uit en stapte in een geurige bad.
Wat was dat heerlijk ontspanen na alles wat ze vandaag had meegemaakt. Over een avontuur gesproken. Het was duidelijk dat ze op haar hadden gemunt en ze had vermoeden dat haar familie hier achter zat, maar ze had eigenlijk niks te klagen, ze was in ieder geval niet ergens vastgebonden en gemarteld. Wat willen ze toch van haar. Haar ouders zullen ongerust zijn als ze van Jcob horen dat ze niet op haar bestemming was aangekomen. Ze zullen zeker de ambassade inlichten. Haar gedachten dwaalden toen naar een paar prachtige blauwe ogen. Ze voelde een sterke aantrekkingskracht tussen haar en de rover.
Dat is toch belachelijk!! Ze weet niet eens hoe hij eruitziet behalve paar prachtige blauwe kijkers die haar zo hadden aangetrokken dat ze zich als een magneet voelde. De rust die ze voelde werd ontbroken door de komst van Fatima. In haar hand droeg ze zwarte jalaba afgewerkt met bordeaux rode band en kraaltjes.
Sara pakte een zachte handdoek en wikkelde die om haar slanke lichaam.
Dit is voor u miss Zahra. Fatima wees naar jalaba in haar hand.
Ah natuurlijk mijn koffer zit nog in die verrekte auto. Nou dank je wel Fatima, maar als mijn kleren gewassen zijn dan zou ik die graag weer willen aantrekken.
Nee miss Zahra � fatima keek haar aan alsof ze iets vies had gezegd. � de broek is niets voor vrouwen. Mij is gezegd dat ik voor de nieuwe kleding moest zorgen dus dat komt goed miss Zahra.
Nu werd Sara echt woest. Wat is dit nu! Ze moest haar geduld bewaren maar als ze eenmaal met diegene heeft gesproken die verantwoordelijk is voor deze theater dan zal ze laten zien dat het met haar niet te sollen viel. Ze zal eisen dat ze onmiddellijk haar kleding terug kreeg en naar de hotel wordt gebracht.
Dank je wel Fatima � zei ze alleen en Fatima keek haar opgelucht aan. Toen ze jabala had aangetrokken moest ze toegeven dat die haar prachtig stond. Ze kamde haar zwarte haren totdat ze de glans hadden gekregen van gepoetste zilver.
Miss Zahra uw eten staat op dat kleine tafeltje bij de divan. U kunt zoo gaan eten.

Sara liep naar de divan en zag prachtig bedekte tafel. Zoveel voedsel had ze in haar hele leven niet gezien
Maar dat kan nooit in mijn eentje op ! � riep ze opgewonden uit
Miss Zahra dat hoeft ook niet. Dit is Arabische keuken en wij maken het altijd veel eten. Kom gaat u maar zitten miss en ik zal het u uitleggen wat u aan het proeven bent.
Dit hier miss Zahra � Fatima wees naar de klein schaaltje � is lamsgehaktballetjes in auberginesaus en deze moet u echt proeven, is heerlijk miss, het is birouatas met garnalen, zwarte olijven en koriander.
Fatima deed een andere, grotere schaal open en klikte met haar tong � dit kent u wel miss, het is couscous met Lam, wij noemen dat Kusksi bel Allush. Daarna komt Douluma, dat zijn gevulde courgettes uit Tunesie. Hier heeft u een heerlijk gemengde salade en allerlei fruithapjes.
Nou het ziet er allemaal heerlijk uit Fatima ik weet echt niet war ik moet beginnen.
Na het heerlijke maaltijd viel ze op de divan in slaap. Toen ze een tijdje later wakker werd was het al donker in de kamer maar iemand heeft een paar heerlijk geurende kaarsen opgestoken. Net toen ze klaar was met haar gezicht opfrissen kwam Fatima aanlopen.
Ahh miss Zahra, u bent wakker. Wilt u misschien wat eten of drinken.?
Nee dank je Fatima, ik hoef niks.
Wilt u dan misschien zo vriendelijk zijn om mij te volgen er is iemand die u graag wilt spreken.
Sara was meteen wakker en klaar voor de strijd. Nu gaat het gebeuren, nu komt ze achter wat deze circus allemaal te betekenen had.
Ze volgde Fatima door de lange gang die versierd was met prachtig blauwe mozaïektegels. Overal waren kleine fonteintjes die versierd waren met bloemen. Ze kwamen bij de grote deur en Fatima liet Sara voor gaan. Toen ze eenmaal in de kamer was ging Fatima discreet weg de deur zacht achter zich dichtsluiten.
Sara’s blik gleed door de kamer heen en ze zag dat het een werkkamer moest zijn. Opeens verstijfde haar lichaam en haar hart begon harder te slaan. Achter de grote bureau zat een man en Sara wist meteen dat het Blade moest zijn. Nu had hij geen doek om zijn hoofd en ze moest haar adem inhouden zo mooi was hij. Nooit had ze in haar leven gedacht dat je aan een man het woord mooi kon toeschrijven maar dat moest ze nu zeker doen. Hij had prachtig zwart haar en die ogen trokken haar weer als de bliksem. Zijn neus was recht en krachtig en de lippen vol en stevig. Een dure zwarte pak stond hem als gegoten en Sara moest meteen denken dat hij geschikt zou zijn als een mannelijk model voor Armani. Zijn lippen krulden omhoog en Sara besefte beschaamd dat ze hem aangegaapte. Haar wangen gloeiden van schaamte en om zich houding te geven draaide zij zich om en deed alsof ze met volle aandacht schilderijen aan het muur zat te bekijken.
Ik zou denken dat je benieuwd was waarom je hier was in plaats van de kunst te bewonderen.
Zijn stem bezorgde haar kippenvel en ze draaide zich als furie naar hem toe.
Net alsof jij je bekommert over wat ik denk. Heb je wel enig idee dat wat je hier doet illegaal is. Ik wed dat mijn ouder de ambassade hebben gebeld en dat politie nu naar mij op zoek is. Hoe haal je in het hoof om mij zo te behandelen. Als dit iets te maken heeft met mijn familie dan kan ik je vertellen dat ik niks met hun te maken wil hebben vooral nu niet. Het is toch belachelijk, als iemand met mij had willen praten dan hadden ze alleen maar.....- ze stopte midden in haar zin want het gezicht van rover stond nu donker en bedreigend dat ze de moed niet meer had om door te gaan.
Blade kwam naar haar toe en pakte haar bij de bovenarmen. � Dan hadden ze wat Zahra? � Contact met jou kunnen maken. Denk je dat jou opa dat al jaren niet had willen doen. Hoe vaak had hij het geprobeerd, maar je moeder en die bloedzuiger van haar hebben hun onbeschaamd geweigerd.
Dat ....dat is een leugen- ze werd bleek en ze kon niet echt bevatten wat hij nu aan het vertellen was. Haar moeder was altijd verdrietig geweest dat ze geen contact meer hadden met de familie maar aan de ene kant was dat beter geweest vond ze, want zo bespaarde ze iedereen het pijn. � ik wil niks meer slecht over mijn ouders horen, je kent ze niet. Je denkt zeker dat je alles weet, waar bemoei je je mee en wie ben je trouwens?
Ik lieve Zahra � hij trok haar nog meer naar hem toe en zijn hoofd was nu zo dicht bij hare dat ze dacht dat hij haar ging kussen � ben je toekomstige man.
Wat zeg je? � haar ademhaling ging nu snel en ze dacht dat die man helemaal doorgeslagen was. Straks zat ze vast met een gek. Waarom gebeurde dit nou aan haar. Ze stond tegenover de knapste man die ze ooit had gezien en hij was volslagen gek. � wat is dit nou voor een misselijk grapje. Kun je niet een keer normaal antwoord geven.
Zijn gezicht werd harder en Sara wist wat er nu ging gebeuren. Zijn lippen raakten hare hard en meedogenloos aan. Zijn kus was woest en was bedoeld om haar te straffen maar alles in haar werd wakker en ze vond het heerlijk. Haar armen gingen automatisch naar zijn nek en ze haalde met haar vingers door zijn dikke haren. Ze voelde dat zijn kus veranderde en zijn mond werd zachter. Een kreun ontsnapte uit haar lippen en hij maakte daar gebruik van door met zijn tong haar warme mond te verkennen. Ze was zo meegaand dat ze bijna een kreet van protest uitte toen hij uiteindelijk hun kus verbrak.
was dit normaal genoeg Zahra? � zijn stem was schoor en hees en Sara moest goed nadenken wat ze überhaupt tegen hem had gezegd.
Ik wil gewoon antwoord op mijn vraag en dat is alles. Wat je net tegen mij had gezegd vond ik niet grappig.
Het was ook niet grappig bedoeld, je bent mijn toekomstige vrouw. � met zijn vingers streek hij door haar haren en zijn stem had iets intiems gekregen.
wil je dat misschien ook uitleggen, want eerlijk gezegd volg ik je niet. Ik ken je niet, en ik weet niet hoe het met jou kennis ligt maar ik heb echt geleerd dat als mensen willen gaan trouwen dat er echt twee voor nodig zijn die allebei bekend zijn met de plannen.
Ik stel je nu toch op de hoogte.
Wil je nu ophouden om zo leuk te wezen en met mijn woorden te spelen. � ze hief haar handen op en duwde hem weg. Ze had niet eens gemerkt dat sinds hun kus ze nog steeds in zijn armen lag. � je weet donders goed wat ik bedoel.
Jouw moeder had lang geleden met mijn vader moeten trouwen. Hij is een Prins uit Quatar. Ze waren aan elkaar beloofd sinds ze klein waren. De twee families hadden dat met elkaar geregeld. Jou moeder verbrak die beloofde en ging met de Amerikaan weg. Dat was niet alleen beschamend voor jouw opa en oma maar ook voor mijn familie. Mijn vader had uiteindelijk een andere vrouw gevonden en ik werd geboren. Toen jou familie te horen kreeg dat jou moeder een dochter had gekregen viel alles op zijn plaats. Jij zou mijn vrouw worden en de schade die toen was gericht tussen onze families zou weer opgelost zijn.
Ik geloof mijn oren niet. Ben je nu helemaal...... we leven toch in 21ste eeuw. Dit is toch belachelijk. Ik wil dat je onmiddellijk een auto voor me regelt en mij terug brengt. Denk je nu echt dat ik met een wildvreemde vent ga trouwen door een of andere regeling van de familie. Ik ben een zelfstandige en volwassen vrouw en ik bepaal hoe mijn leven eruit zou zien. En ik snap niet hoe jij daar ook mee akkoord kunt gaan. Een vrouw trouwen die je nog nooit in je leven had gezien. Ze zoeken het maar uit hoor want als ik überhaupt gaat trouwen dan wordt het een man naar mijn keuze en niets anders begrijp je mij!

Aantal keer bekeken: 5032
Waardering: 8.29 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online