Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

onverwacht.

U leest om dit moment het verhaal onverwacht gepost door jan veer. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: jan veer
Gepost op: 2008-5-5

Verhaal:

onverwacht
Op een avond belt mijn neef op om te vragen of er een collega van zijn werkgever kon blijven slapen.Ik vroeg hem van hoezo heb jij dan geen plek om iemand te laten slapen.Ja dat wel maar ik heb die avond een vergadering en moet daarna naar een klant en ben dan pas om 23:30 thuis,dan kan ik toch mijn collega niet aandoen.want die komt van een ander zaak in Venlo.Ik aarzelde wat en zei oke laat hem maar komen dan laat ik hem Leiden wel zien,maar wanneer en om welke tijd?Morgen om 18:00 breng ik hem wel naar jou toe.De volgende dag om 18:00 belde mijn neef aan,ik maakte de deur open en zag mijn neef met een jonge vrouw aan de deur.Hoi zei Johan dit is els en ze komt 1nacht bij je slapen.Ik stelde me voor met Jan en vroeg Els verder te komen,mijn neef ging er gelijk vandoor en zei tot morgen.Ik hielp Els met haar koffer en wees haar de weg naar haar slaapkamer.Ik vroeg of ze al gegeten had en ze zei nee Jan. maar is het goed als ik me even opfris? natuurlijk de badkamer grenst aan de slaapkamer dan ga ik eten berijden zodat we straks kunnen gaan eten.Na 1 uur zaten we aan tafel en gingen eten,we raakten aan de praat over van alles.Ik vertelde Els dat ze gerust van de sauna en het zwembad gebruik van kon maken?Tja ik heb geen zwemkleding bij,ach je kan ook naakt gaan zwemmen.Els kreeg een rood hoofd en durfde mijn niet meer aan te kijken.Waarop ik zei geen probleem ik kom niet kijken hoor,ik hoor het wel als je uitgezwommen bent.Verder op de avond riep els vanuit de badkamer Jan kun je even komen? Bij de badkamer aangekomen zei ze kan ik je scheerspullen gebruiken ik ben ze vergeten en ik heb morgen een belangrijke vergadering en met hhar op mijn benen staat niet zo goed ik zei jahoor geen probleem alleen pak ik wel even nieuwe mesjes deze zijn bijna bot.
ik pakte nieuwe mesjes en liep naar de badkamer en klopte op de deur Els deed de deur open en stond naakt in de deuropenning.Wat was ze mooi,mooi postuur handje vollen borsten en haar kut was bedekt met rood haar.Zo zei ze kun je me helpen met scheren ik kan niet overal goed bij.Mijn pik steeg tot groote hoogte en liep verder de badkamer in.Ze smeerde overal waar haar kon zitten in met scheerschuim en begon zich te scheren.Nauw zei ze kleed je maar uit hoor anders worden je kleren drijf nat.Ik klede me uit en liep naar haar toe met een stijve pik,zo zei ze wat is dat.Ze pakte mijn stijve pik en begon me langzaam te trekken. hmmm wat een lekkere dikke pik heb je Jan,maar help me even mijn poes te scheren.Zo gezegd zo gedaam ze liet er nog een streep haar op staan waarna ze zich begon af te spoelen.Ze was klaar en pakte mijn lul beet en sleurde me mee naar haar slaapkamer.Daar op bed beland begon ze me aan mijn lul te zuigen tot ik het niet meer hield en spoot mijn zaad in haar mond,ze slikte bijna alles door.Hmm lekkere zaad heb jij.het mijn hand bewerkte ik haar kut ze was druifnat met mijn vingers ging ik haar neukgrot in en met mijn tong bewerkte ik haar klit die steeds verder begon op te zwellen totdat ze een gil gaf en haar lijf begon te schokken was ze klaar gekomen.We zijn toen naar het zwembad gegaan waarna we lekker hebben geneukt.De volgende dag kwam Johan haar ophalen voor naar hun werk te gaan.Ik denk nog vaak terug aan die avond.

Aantal keer bekeken: 8896
Waardering: 5.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online