Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

onwijs geile mentor deel 1.

U leest om dit moment het verhaal onwijs geile mentor deel 1 gepost door Denzel quietboy. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Denzel quietboy
Gepost op: 2011-9-11

Verhaal:

onwijs geile mentor deel 1
Dus ik ben 18 jaar wonend in Alkmaar en doe een vervolg opleiding als Juridische medewerker. Ik een mentor die 32 jaar oud is. Ze is heel knap. Ze heeft volle ronde borsten. Haar borsten zijn heel groot en dat valt ook op. Ze heeft ook grote lekkere gevulde billen. Altijd als ze een spijkerbroek of iets anders draagt zijn zowel haar billen als benen strak. Ze heeft bovendien ook zwart haar en een hele knappe gezicht. Vroeger deed ze model maar dit vond ze leuker om te doen.

Op onze ROC staat ze bekend om haar schoonheid. Zelfs haar collega's weten het, maar die blijven altijd zakelijk.
Soms maken we grapjes over haar met andere leraren waarbij ik en mijn vrienden er heel goed mee kunnen opschieten. Meestal in de pauze of ergens anders als we voor de grap in een groepje iets over haar uiterlijk zeggen gaat ze er nooit op in. Ik fantaseer altijd over haar en meestal als ze voor de klas zit krijg ik een erectie. Ik zit nachten lang te verzinnen hoe ik stap voor stap haar probeer duidelijk te maken dat ik seksuele gevoelens voor haar heb. Iedere probeer ik het met een geheime boodschap haar te laten merken dat ik graag seks met haar zou willen hebben maar ze lijkt altijd daar te professioneel te zijn.

Iedere keer als ze mij aansprak of voor de gein of we zaten te babbelen dan werd ik een beetje nerveus & verlegen. Ze had het ook door. Soms tijdens een les of als we met iets bezig waren keken we elkaar onbewust aan. Vaak glimlachte ze en ik glimlachte terug. Mijn hart bontste dan ook heel erg. Ze zag er heel geil uit maar deed altijd normaal. Ons contact werd steeds beter. Ze wist ook dat ik iemand was die verlegen was en moeilijk een gesprek begon. Zijn nam vaak het initiatief in een gesprek.

Een dag kregen we te horen van onze mentor dat we allemaal individuele gesprekken zouden krijgen met haar over onze portfolio en persoonlijke gesprekken. Toen was ik heel nerveus dat ik helemaal alleen met haar in een kamertje zou zitten en praten. De nacht ervoor fantaseerde ik over onze heerlijke seks, maar ik wist al gauw dat dit onmogelijk was. Toen was het zo ver. Iedereen ging een voor een duurde ongeveer 15 minuten. Ze zei dat ik als laatste moet omdat ze schatte dat onze gesprek zeker een half uur zou kosten. Aan de ene kant dacht ik yes dan kon ik langer met haar blijven, aan de andere kant dat ik ''oh shit hopelijk gaat alles nog goed''. Uiteindelijk was het mijn buurt. Iedereen was naar huis gegaan en ik was als enige leerling nog over voor een gesprek.

Toen was het zo ver. Ze riep me en mocht plaats nemen. Ze stond voor de deur met een map glimlachend naar mij te kijken. Ze zag er onwijs sexy een geil uit. Ze droeg een zwarte strakke legging waarbij je de vormen van haar billen en dijen perfect kon zien hoe rond en gevuld ze waren. Haar zwarte haren waren zoals gewoonlijk los en had ze het gekruld alsof ze naar een bruiloft ging. Ze droeg een zeer strakke zwarte vrouwen hemd aan waarbij je haar enorme borsten goed kon zien hoe rond ze waren en groot. Op dat moment werd ik enorm geil. Ze droeg mini hakken die wit waren en lippenstift kleur was rood. Ik mocht verder komen in haar kantoor. De school was zowat leeg en wij waren een van de weinigen.

Ze vroeg hoe het met mij ging met goed als antwoord. We begonnen het gesprek eerst zakelijk over mijn stage en portfolio. Daarna werd het persoonlijk.

Aantal keer bekeken: 33176
Waardering: 4.25 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 2 bezoekers online