Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

onwijs geile mentor deel 2.

U leest om dit moment het verhaal onwijs geile mentor deel 2 gepost door Denzel quietboy. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Denzel quietboy
Gepost op: 2011-9-11

Verhaal:

onwijs geile mentor deel 2
Voor de mensen die nog niet de deel 1 hebben gelezen adviseer ik om deel 1 eerst te lezen voordat je dit hebt gelezen. Ik zal verder gaan waar ik was gebleven.

Dus het gesprek tussen mijn mentor en mij begon persoonlijker te worden. Ze wist dat ik een verlegen jongen was en moeilijk communiceer. Het gesprek liep zo dat we opeens over liefde begonnen te praten. Trouwens tijdens het gesprek was ik heel nerveus en keek ik tussendoor vaak naar haar borsten en dijen. Ik krabde vaak lang mijn hoofd en oren omdat ik zo nerveus was alleen te zijn met haar en zij had het ook wel door. In het gesprek zij ik ook al moeite te hebben in het liefde het werd steeds persoonlijker en zij reageerde alsof ze verbaast was terwijl ze mij wel degelijk goed kent.

Ze vroeg waarom. Ik zij dat moeite heb om af te stappen om meiden/vrouwen en ze zij dat ze dat raar vond. Ze zei:''weet onder ons als ik eerlijk moet zijn ben jij een goed uitziende knappe jonge man die zich geen zorgen hoeft te maken over liefde''. Ze zei dat met een glimlach en een knipoog. Mijn hart bontste alsof ik een Ferrari motor in mijn borst had zo snel. Ik bloosde helemaal en werd zo opgewonden van mijn mentor. Als reactie was ik ook lovend over haar. Soms stotterde ik een beetje al was het een klein beetje. Zei ik dat zijn mijn beste mentor was die ik ooit van mijn leven had en echt blij was met haar aanwezigheid en hulp dit bleekt te helpen. Ze vond het heel lief dat ik dat zei. Ze stond op en omhelsde me omdat ze vaak close was met onze klas wat dit 'normaal'.

Toen ze mij omhelsde deed het mij de das om. Haar grote borsten kwamen tegen de mijne aan en ik had een onwijs stijve piemel. Bij de omhelzing kwam mijn harde piemel tegen haar dijen/benen aan en zij voelde het ook. Ik dacht''shit nu ben ik busted''. Ik zweette helemaal en ik dacht dat zij geschokt zou reageren. Maar dat was het laatste wat ze deed. De omhelzing duurde ongeveer 10 seconden daarna glimlachte ze naar me. Zij moest ook een klein beetje blozen. Ze klopte op mijn schouders en vroeg of alles cool met mij was ik zei ja. Ze omhelsde mij opnieuw en fluisterde in mijn oor'' je onderschat jezelf enorm.''.

En ik hoopte waar ik al maanden op had gehoopt. Ze fluisterde''ik wil je een geheimpje vertellen.'' Mijn erectie begon zo groot te worden als een atoombom dat wou ontploffen. Ze fluisterde''ik had je allang al door de manier waarop je naar mij geil-de. En ik heb ook door van jou stijve lul op dit moment''. Ik lag ondertussen in wonderland en had nog nooit zo een geil moment meegemaakt. Ze zei met een fluisterende opgewonden stem''ik heb een onwijs geil natte kut en ik zou het heel geil vinden als jij haar zou willen likken''. Dat was de atoombom die knalde. Mijn dromen kwamen eindelijk uit. Ik pakt haar bij haar billen en legde haar op tafel. Ik kuste eerst haar borsten en zij streelde mijn piemel. Daarna deed ik haar strakke legging uit en ze had een roze string die ik ook uit deed. Ik begon haar vagina heerlijk te likken. Ze kreunde''ah ja ga zo door geile lieverd van me''. Ik vingerde haar, beffen alles wat ik kon wensen en ooit van heb gedroomd. [wordt vervolgt]

Aantal keer bekeken: 25454
Waardering: 6.28 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online