Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

oorbellen en aapjes.

U leest om dit moment het verhaal oorbellen en aapjes gepost door een meisjeeeee (12). Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: een meisjeeeee (12)
Gepost op: 2009-12-9

Verhaal:

oorbellen en aapjes
anne vroeg aan haar moeder mag ik oorbellen en 2 twee aapjes??????
nee!!!!!! antwoordt haar moeder
hoezo niet ???
daarom niet anne, ga naar boven ik heb het druk
neeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! ik wil oorbellen en aapjes !!!!! Ik zeg toch nee!!!!!ga naar boven ik heb het druk !!!!!!! antwoord haar moeder neeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! ik wil oorbellen en aapjes !!!!!!!
annes moeder grijpt anne en zegt in haar haar oren IK ZEI NEEE WAT VERSTAAAAA JIJ NIET ONDER NEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! annes moeder begint anne te slaan anne schreeuwt hou oppppppp!!!!!!!! maar haar moeder houdt niet op naar een paar minuten gooit ze anne op de grond en zegt nu wat rustiger loop maar even mee anne ?! anne loopt gehoorzaamt mee ze liepen naar de super kleine kelderkast daar was een klein licht en wat slaap spullen die had moeder neer gelegd en ook heel veel eten en drinken en haar laptop maar msn en hyves en de andere chat dingen waren er af gehaaalt toen zij ze tegen anne ga er maar in!!! NEEEEEE !!!!!! haar moeder grijpt haar en gooit er in de kelderkast en haar moeder pakt meteen haar laptop weg ze heeft nu niks meer om te doen de kast wordt dicht gedaan en op slot gedaan de sleutel gooit haar moeder weg want ze heeft er altijd nog op de plek waar niemand het weet annebegint te huilen en te schreeuwen laat me er uit !!!!!!!!!! maar haar moeder weigert anne is hulpen loos later op de avond kwam de vader van anne thuis en vraagt waar is anne ???? ze zit in de kelder kast ! hoezoo??? vraagt har vader Omdat ze gestraft moet worden en ze blijft haar hele leven in die kast , ze mag niet naar schoolll OWWWWHHHHHHH........ oke antwoordt haar vader dan wordt ze teminste een keer goed gestaft !!! zegt hij moedr en vader doen te gelijk mwaaaawaaawawa......

wil je wel weten hoe dit verhaal afloopt morgen ofzo komt het vervolg

Aantal keer bekeken: 2279
Waardering: 7.29 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online