Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

op 12u in spiegel kijken.

U leest om dit moment het verhaal op 12u in spiegel kijken gepost door goeiemorgen. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: goeiemorgen
Gepost op: 2011-8-13

Verhaal:

op 12u in spiegel kijken
Er was is een meisje, ze heette Alicia. ze was verhuisd naar een heel groot huis samen met haar ouders. Dat huis was gebouwd op een oud kerkhof. En alicia voelde altijd al dat e iets mis was met het huis, maar ze wist niet wat. op een avond gingen haar ouders naar de opera, en alicia mocht haar beste vriendin sanne laten logeren. De hele avond hadden ze hele erge lol. maar wat deden ze ze gingen 12u stipt voor de spiegel staan en ze zeiden; bloodymarrie, bloodymerrie,bloodymerrie. ze dachten dat er niks gebeurde maar toen ze zich omdraaiden zag je een schim.

om een uurtje of 4 besloten de meises te gaan slapen. alcia was in slaap gevallen maar sanne moest nog naar de wc. toen ze langs de huikamer liep dacht ze dat ze iets zag, een witte schim. snel deed sanne ht licht aan maar zag al snel dat het de huiskamer was. Sanne haalde opgelucht adem en deed het licht weer uit. toen ze dat had gedaan stond er ineens een meisje voor haar dat zei; als jij je beste vriendin niet deze nacht vermoord vermoord ik jullie allebei.
Snel rende sanne naar de slaapkamer en dacht dat het allemaal een droom was en deed haar ogen weer snel dicht en viel in slaap.
de volgende morgen kwamen de ouders thuis en zagen de meisjes. ze lagen dood op de grond......

Aantal keer bekeken: 9865
Waardering: 6.49 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online