Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

op de camping.

U leest om dit moment het verhaal op de camping gepost door san. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: san
Gepost op: 2011-3-9

Verhaal:

op de camping
we waren op vakantie op de camping en ik moest gaan douchen, dus ik liep naar de douchehokjes en kleedde me uit en ging douchen. om een gegeven moment komt een man mijn douche hokje in, ik denk hij is vast verkeerd, dus ik zeg: meneer u moet aan de andere kant douchen, waarop hij antwoordt nee u moest aan de andere kant douchen, dus ik op de deur kijken, zie ik dat ik verkeerd zit. ik schaamde me kapot en met een hoofd als een biet ging ik tog maar verder met douchen en deed ik de deur dicht en op slot

Aantal keer bekeken: 3865
Waardering: 1.71 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online