Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

op de parkeerplaats.

U leest om dit moment het verhaal op de parkeerplaats gepost door emre. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: emre
Gepost op: 2009-2-12

Verhaal:

op de parkeerplaats
Elke dag kom ik er langs en mijn nieuwsgierigheid werd steeds groter. De parkeerplaats langs de autobaan in het oosten van ons land staat bekend als ontmoetingsplaats voor homo's en hoewel ik daar zelf helemaal niets mee heb , ik ben gelukkig getrouwd en heb een prachtige dochter , betrapte ik mezelf erop dat ik vaak die richting opkeek en de vele auto's weer zag staan . Ik fantaseerde dan wel eens hoe het zou zijn om eens een pik van een andere man te voelen .
Nooit had ik echter de moed om eens daadwerkelijk die parkeerplaats op te rijden .
Tot gisteren ,het was rond 8 uur toen ik er in de buurt reed en ik de stap durfde te nemen en mijn auto de parkeerplaats op stuurde .
Er stonden zeker 15 auto's en ik zette mijn auto een meter of 10 van mijn voorganger af . Ik was behoorlijk gespannen , en bleef gewoon in de auto zitten waar ik een sigaretje opstak ,mijn binnenverlichting aandeed en een tijdschrift pakte en quasi inspannend begon te lezen . Ik las natuurlijk niet want ik wist niet wat er zou gaan komen , en er gebeurde ook niets eigelijk . Na tien minuten trok ik de stoute schoenen aan en stapte de auto uit en stak nog en sigaretje op . Dat bleek een teken te zijn voor mijn voorganger om ook uit de auto te stappen en naar mij toe te komen lopen . Zonder zich voor te stellen begon hij over koetjes en kalfjes te praten , maar kwam wel steeds dichter bij mij staan . Op en gegeven moment stond hij pal naast me tegen de auto aan en vroeg ineens of ik hier wel vaker kwam , ik jokte van wel maar zei er gelijk bij dat het altijd maar even was om een sigaretje te roken of een sanitaire stop en dan gelijk weer weg ging . Hij draaide er niet omheen en zei dat dit een ontmoetingsplek voor mannen was en voegde eraantoe dat hij het jammer vond dat ik dat niet wist . Ik was even stil en vroeg wat hij dan van mij wilde. De man naast mij liet zich nu gaan en ik voelde zijn hand naar mijn kruis gaan , ik zou je wel eens willen verwnnen zij hij en hij wreef door mijn broek over mijn pik heen .
Ik vertelde dat ik geen ervaring met mannen had en dat ik zeker geen zin had om in mijn kont geneukt te worden , ik zei wel eerlijk dat ik het wel een spannend idee vond om eens met een man te rommelen .
Hij stelde mij gerust en zei dat ie niets zou doen wat ik niet wilde
Hij stelde voor om in de auto te gaan zitten, toen we eenmaal in de auto zaten ben ik een stukje verder gereden en heb de aut wat minder in het zicht gezet . toen ik stopte liet ik het toe dat de man die zich voorstelde als Frans over mijn kruis streek en ik voelde mijn pik steeds harder worden .Ik zat daar eigenlijk een beetje passief bij en liet het allemaal een beetje gebeuren , hoewel ik het wel opwindend vond , vond ik het toch ook doodeng, je zit toch met een vreemde in je auto, je kunt ook zomaar betrapt worden ,en dan ?
Frans werd wat brutaler en maakte mijn broek los en haalde mijn pik tevoorschijn , bewonderend prees hij de groote van mijn pik en hij vroeg of hij er eens aan mocht likken , ik gaf me helemaal over en vond het goed , Langzaam voelde ik zijn tong over de schacht van mijn pik gaan en hij nam bovenaangekomen mijn eikel in zijn mond en begon met zijn tong mijn plasgaatje te likken . Zo had mijn eigen vrouw me nog nooit gepijpt en ik moet zeggen dat ik het heerlijk vond . langzaam liet hij mijn harde pik verder in zijn mond glijden en hij begon me langzaam te pijpen , ik had ondertussen mijn broek tyot aan mijn enkels laten zakken , ik zat dus in mijn blote kont in de auto .
Na een paar minuten voelde ik dat ik bijna ging komen en ik pakte Frans dan ook bij zijn hoofd en haalde mijn pik uit zijn mond .
Frans ging rechtop zitten en keek me vragend aan, ik zei niets maar Frans pakte mijn hand en leidde hem naar zijn pik toe , toe maar moedigde hij me aan ,en ik voelde door zijn jeans een harde pik . Wacht maar even zij Frans en hij maakte zelf zijn broek open en liet deze zakken . Hij had een boxershort die strak gespannen stond van zijn harde pik .
Weer pakte hij mijn hand en liet hem over zijn pik gaan , ik werd er enorm geil van en toen Frans mijn hand losliet liet ik hen in zijn boxer glijden en voelde ik voor het eerst in mijn leven een pik van een andere kerel in mijn hand . Ik deed zijn boxer uit en begon hem nu zachtjes af te trekken . Frans had mijn pik weer te pakken en trok er zachtjes aan .
Proef hem maar eens zij Frans na enige ogenblikken en hij ging wat achteruitliggen en leidde mijn hoofd richting zijn pik ,. Voorzichtig liet ik mijn tong over zijn eikel gaan en ik proefde het voorvocht wat uit zijn eikel kwam Frans duwde mijn hoofd door en zo had ik zijn hele eikel in mijn mond . Langzaam gaf Frans het tempo aan en duwde steeds iets verder zijn pik in mijn mond , Ik moet eerlijk zeggen dat ik het een vreemde maar wel hele opwindende ervaring vond waar ik best wel van genoot . Frans liet me los en nu kon ik zelf het tempo bepalen waarmee ik hem pijpte , hij gromde van genot . Steeds sneller ging ik met mijn mond over zijn pik tot Frans riep dat ie ging komen , in alle opwinding ging ik echter door en voor ik het in de gaten had voelde ik mijn mond vullen met zijn warme zaad. Ik wist niet wat me overkwam en gooide de deur van de auto open en spuugde het zo goed en zo kwaad als het kon uit, Frans lachtte en zei dat ik het ook gewoon door kon slikken , maar daar moet ik niet aan denken , hoewel ik nu wel de smaak van sperma geproefd heb. Ik ging weer zitten , deur dicht, en liet me aftrekken door Frans , die even later mijn pik weer in zijn mond nam en begon te pijpen , al heel snel kwam ik klaar en spoot mijn zaad in Frans zijn mond , die het zonder blikken of blozen doorslikte. Voldaan bleven we zwijgend een paar minuten zitten om bij te komen , ik trok daarna mijn broek weer op en gaf ook Frans de gelegenheid zich weer te fatsoeneren.Op de vraag van Frans wat ik er van vond antwoorde ik eerlijk dat ik er van genoten heb en dat ik af en toe best nog wel eens zou stoppen .
Voorlopig ben ik weer een ervaring en een telefoonnummer rijker op sexgebied.


Aantal keer bekeken: 14109
Waardering: 7.63 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online