Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

op het teras.

U leest om dit moment het verhaal op het teras gepost door Gvreus. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Gvreus
Gepost op: 2010-7-15

Verhaal:

op het teras
Op het terras

Ik draaide de kraan van de douche dicht, pakte een handdoek uit het kastje en liep, mijzelf afdrogend, naar mijn slaapkamer. Ging voor het open raam staan, schudde mijn haar los zodat het sneller zou drogen en sloeg de handdoek om mij heen. Sloot het raam en de gordijnen in de hoop dat de warmte een beetje buiten zou blijven. Ging de trap af en liep via de gang de woonkamer met openkeuken binnen. In de keuken zette ik het koffiezetapparaat aan, pakte het brood uit de broodtrommel en de boter en kaas uit de koelkast. Op het aanrecht smeerde ik twee boterhammen met kaas.
Ondertussen stond ik te bedenken wat ik vandaag eens kon gaan doen. Het was immers mijn eerste vrije woensdag sinds lange tijd. Het was warm, of liever gezegd snikheet. Opeens bedacht ik mij dat ik eigenlijk wil een nieuwe bikini wilde. Eentje met van die strikjes aan de zijkant van het broekje. De kleur bedacht ik mij later wel. Misschien kon ik daarna dan wel een terrasje pikken. Dat was immers ook een eeuwigheid geleden. Als ik dan een terrasje in de halfschaduw, met een beetje wind, opzocht ging dat volgens helemaal goed komen.
Ik schok mijzelf de ondertussen doorgelopen koffie in en nam, net als mijn boterhammen, de mok mee naar tafel. Ging zitten op de bank en knipte de tv aan. Nam een hap van mijn brood en voelde kruimels op mijn ontblote bovenbeen vallen. Keek en zag dat mijn handdoek van bovenbeen was geschoven. Veegde de kruimels van mijn bovenbeen en legde de handdoek terug. Maar niet voordat ik een goedkeurende blik op mijn, eerder deze week, geschoren kutje had geworpen.
De tv wist mij niks nieuws te vertellen en dus zette ik hem maar uit. Ik stond op, haalde de krant uit de brievenbus, schonk mijzelf nog een kop koffie in en ging op de bank zitten.
Een uur later legde ik de krant weg, stond op en liep naar boven. Mijn slaapkamer, dat was mijn doel. Halverwege de overloop knoopte ik mijn handdoek los en hing hem aan de waslijn in de badkamer en liep, zoals gezegd, door naar mijn slaapkamer.
In mijn slaapkamer deed ik mijn kledingkast open en pakte er een rood slipje en een rood zomerjurkje uit. Uit een ander kastje pakte ik de zonnebrandcrème, ging op de rand van mijn bed zitten, en begon mijzelf in te smeren. Extra aandacht had ik voor mijn benen, armen, schouders en de bovenkant van mijn borsten. Dat waren de delen die vandaag bloot bleven.
Mijn jurkje had immers spaghettibandjes en viel net iets boven de knie. Toen ik klaar was met smeren trok ik mijn slip en jurkje aan. Ik deed de deur van mijn kledingkast dicht en keek in de spiegel naar het resultaat. Haalde een borstel door mijn blonde haar en spoot nog wat parfum in mijn hals. Toen ik tenslotte mijn borsten een tikkeltje uitdagend in mijn jurkje had zitten knikte ik goedkeurend en gaf mijzelf een zoen via de spiegel.
Nu moest ik alleen nog mijn tasje en fietssleutel zien te vinden. Dus liep ik naar beneden om te zien of ze daar lagen. Mijn fietssleuteltje lag op het tafeltje in de gang en mijn tasje vond ik in de woonkamer. Mijn fiets stond de voortuin. Ik haalde hem van het slot, fietste de tuin uit in de richting van het centrum.
Ik keek op de kerkklok en zag dat het inmiddels tien uur was geworden. De winkels zouden nu wel open zijn. Want eigenlijk vond ik het te warm om buiten te zijn. En winkels hadden tegenwoordig airco. Wat winkelen zeer aangenaam maakte.
Het kleine beetje wind dat ik, door te fietsen, zelf veroorzaakte streelde de onbedekte delen van mijn lichaam. Zelfs mijn dijen werden gestreeld doordat mijn jurkje een stukje opwaaide. Ik besloot iets sneller te fietsen. De streling in mijn nek en op mijn schouders, maar vooral tussen op mijn dijen, ervoer ik als zeer aangenaam. Een mannelijke fietser, die mij te gemoed reed, genoot zichtbaar. Ik schat dat wij beide van de zelfde leeftijd waren. Ik voelde mij een tikkeltje rood worden. Ondeugend rood. Want ik besefte mij maar al te goed wat zijn uitzicht was. Mijn witte dijen en mijn rode slipje. En eerlijk gezegd was het mij daar vanmorgen, toen ik voor de kast stond, allemaal om te doen geweest; mannen het hoofd op hol brengen. En zo te zien was mijn eerste slachtoffer gevonden. Het was weliswaar onbewust. Maar, de poging leek geslaagd. Toen we elkaar op enkele meters genaderd waren keek ik hem diep in zijn ogen, ik glimlachte en zei hem gedag. Enkele seconden later draaide ik mij om en zag dat hij ook naar mij keek. Ik wierp hem een kusje toe. Ging weer recht op mijn fiets zitten en reed door naar het centrum.
Ik zette mijn fiets in de bewaakte stalling en nam het bewijs van stalling in ontvangst. Stopte het bewijs in mijn tasje en glimlachte vriendelijk naar de stallingmedewerker. Ik zag dat hij zorgvuldig mijn figuurtje is zich opnam en glimlachte vriendelijk terug. Als hij mij met zijn had kunnen uitkleden had hij dat beslist gedaan. Hij wenste hij mij nog een prettige dag en hield het klaphek van de stalling voor mij open. Ik glimlachte nogmaals, bedankte hem en wenste hem ook prettige dag.
Het was nu kwart over tien en het leek wel alsof het met de minuut warmer werd. De digitale thermometer in de winkelstraat gaf vijfentwintig graden aan. De eerste de beste winkel die ik tegenkwam, en waar zeker weten bikini’s verkochten, ging ik binnen. Ik snuffelde wat rond en twee bikini’s, een lichtblauwe en lichtgroene, mee naar het pashokje. Ik trok mijn jurkje en mijn slipje uit en de lichtgroene bikini aan. Het was niet wat ik zocht! En nu zag ik pas dat er geen strikjes aan de zijkanten zaten. En dus trok ik mijn jurkje en slipje weer aan, hing de kledingstukjes weer in het rek terug, en liep de winkel uit. Tien winkels, en dus anderhalf uur, verder vond ik de bikini die ik, eigenlijk al de hele morgen, in gedachten had. Rood met grote witte stippen en strikjes aan de zijkant van het broekje. Binnen de kortste keren stond ik weer naakt in het pashokje van een winkel. Ik trok de bikini aan en keek in de spiegel. Hij paste perfect. Dit ging hem worden. Ik voelde met mijn handen of mijn kutje wel goed bedekt was en of ik mij wel voldoende geschoren had. Ook voelde ik of mijn borsten wel bleven zitten. Het zou slordig, maar wel ondeugend, zijn wanneer ze opeens uit het bovenstukje zouden springen. Tot slot controleerde ik waar het mij eigenlijk allemaal om te doen was geweest. Ik trok het rechter strikje van het broek los. Een licht erotisch gevoel maakte zich van mij meester. Want in de spiegel zag ik dat wat ik hoopte dat zou gebeuren. Het rechter deel van mijn kutje werd zichtbaar. Te weinig om aanstootgevend te zijn, maar genoeg om een reactie in de broek van menig man te veroorzaken. Ik trok mijn slipje en jurkje weer aan, deed mijn borsten goed, en liep naar de kassa. Ik rekende af, deed de bikini in mijn tasje, en vroeg of ik nog heel even het pashokje mocht gebruiken. De verkoopster zei dat ze het goed vond. In het pashokje begon ik mijn borsten te strelen. Na een klein minuutje waren mijn borsten lekker stevig geworden; mijn tepels priemde bijna door mijn jurkje heen. Toen ik het pashokje uitliep kreeg ik een vette knipoog en glimlach van de verkoopster. Met een brede glimlach op mijn gezicht liep ik de winkel uit.
Toen ik tien minuten later op het terras zat en de ober naar mijn tafeltje liep, om mijn bestelling op te nemen, kon hij amper zijn blik van mijn stevige borsten afhouden. Ik bestelde een kopje koffie met melk en suiker. Ik was juist op dit terras gaan zitten omdat het niet pal in de zon lag. De wind die over het water aan kwam waaien bracht een aangenaam briesje mee naar het terras.
De ober kwam het gevraagde kopje brengen en vroeg of ik toevallig ook wilde lunchen. Ik zei dat ik dat nog niet wist en of hij straks even terug wilde komen. Met mijn gezicht in de schaduw en mijn benen in de zon was het, op dit terras, met dit briesje goed uit te houden. De ober zag dat ik de kaart inmiddels had bestudeerd en kwam vragen of ik nog iets wilde gebruiken. Zijn aandacht voor mijn borsten was er niet minder om geworden. Ik bestelde een broodje zalm en een glas rosé. Toen hij wegliep trok ik het rokje van mijn jurkje iets op zodat ook dat deel van mijn lichaam zon zou zien. Driekwart van mijn bovenbenen was nu bloot.
De ober zette mijn bestelling op tafel en vroeg of hij mijn lege kopje mee mocht nemen. Ik knikte en boog voorover, zocht in mijn tas naar mijn portemonnee en vroeg wat ik hem verschuldigd was. Hij zei dat ik straks, als ik uitgeluncht was, alles in een keer mocht afrekenen. Ik kwam overeind en merkte dat mijn linker schouderbandje was afgezakt. Een groter deel van mijn linker borst, het deel boven de tepel , was nu nog bloter. Vanuit mijn ooghoek zag ik de ober, ik schatte hem een jaar of 19, vol verlangen kijken. Misschien dat hij hoopte dat het andere schouderbandje ook zou afzakken. Of, en misschien hoopte hij daar nog meer op, dat het jurkje over mijn linker tepel zou glijden en dat zijn uitzicht, in zijn ogen, nog beter zou worden. Omdat hij geen schort over zijn spijkerbroek droeg kon ik zien dat het wel iets met hem deed; zijn spijkerbroek bolde iets op in het kruis. Ik had wel een beetje met hem te doen. En dus keek ik hem recht in zijn onschuldige ogen, deed mijn schouderbandje goed, glimlachte en bedankte hem voor de aandacht. Met een lichte blos op de wangen wenste hij mij smakelijk eten.
Drie glazen rosé verder kwam er een jongen in een wit T-shirt en witte sportbroek het terras op lopen. Hij liep langs mijn tafeltje, keek mij aan, zei mij vriendelijk gedag en ging drie tafeltjes verder zitten. Hij scheen de ober goed te kennen, want ze begroette elkaar uitbundig. Hij bestelde een biertje en wat nootjes zo bleek later. Omdat hij met zijn gezicht naar mij toe was gaan zitten, en hij mij aandachtig aankeek, glimlachte ik maar een keer. Blijkbaar had zijn vriend, de ober, hem het voorval van eerder die middag verteld, want hij bleef maar kijken. Opeens werd het mij duidelijk. Het viel hem niet eens op dat ik naar hem zat kijken. Ik keek naar zijn sportbroekje en mij vermoeden werd bevestigd. Heel achteloos spreidde ik mijn benen iets verder. Zijn zicht op mijn rode slip werd zichtbaar groter. De tent in zijn sportbroekje nam enorme proporties aan. Hij zag dat ik het zag en trok zijn T-shirt uit zijn broek zodat hij zijn tent er onder kon verbergen. Ik wierp hem een handkusje toe. Met een blos op zijn wangen keek hij snel de andere kant op. Nu was het spel pas echt begonnen. Ik stond op, liep het café in en vroeg of in even naar het toilet mocht.
Op het toilet trok ik mijn slipje uit en vouwde het zo klein op dat het in mijn gesloten hand paste. Ik trok het toilet door en streelde tweemaal over mijn blote kutje. Net genoeg om mijn borsten en tepels genoeg spanning te geven. De drie glazen rosé hadden nu niet alleen mijn lichaam maar ook het gebouw verlaten. Ik liep het café uit en het terras op naar de tafel waar die jongen zat. Ik boog mij licht voorover, liet het slipje uit mijn hand in zijn kruis vallen, en fluisterde iets in zijn oor. Het linker schouderbandje van mijn jurkje zakte weer af. Ik zag dat zijn ogen mijn borsten zochten en vonden. Hij keek er begerig naar. Ik liep terug naar mijn eigen tafeltje en ging, express, wat onhandig zitten. Ik zat nu met mijn blote kutje op het stoeltje van riet. Bij het minste of geringste zuchtje wind waaide mijn jurkje een stukje op en zag de jongen mijn blote kutje. Dat, en het idee eraan, wond ons beide op. Mijn slip viel immers van zijn schoot op de grond. Zo groot was de tent in zijn broek inmiddels geworden. Ik besloot nog een stapje verder te gaan. En begon mijn inmiddels, van opwinding, nat geworden kutje te strelen. Eerst over mijn jurkje heen en, enkele tellen, later onder mijn jurkje. Hij deed het zelfde. Eerst kneedde hij zijn piemel via zijn sportbroekje. Even later ging zijn hand in zijn sportbroekje. Het linker schouderbandje van mijn jurkje zakte wederom af. Het geen mij totaal ontging. Met mijn ogen daagde ik de jongen uit klaar te komen.
In eerste instantie twijfelde hij. Maar enkele seconden later wist ik hem toch te overtuigen en zag ik hoe hij klaar kwam in zijn witte sportbroekje. Pas toen ik weer een beetje bij zinnen was ontdekte ik wat voor hem de doorslag had gegeven. Mijn jurkje was over mijn keiharde linker tepel gezakt.
Nadat ik mijn jurkje weer had rechtgetrokken riep ik de ober en vroeg of ik nog wat van die geweldige rosé kon bestellen. En of hij nodig een lekker biertje voor die opwindende jongen, drie tafels verder, had. Ja, die jongen in dat met die natte plek in zijn witte sportbroekje.

voor een reactie kun je mij ebreiken op ateeuwissen@gmail.com.

Arthur


Aantal keer bekeken: 16029
Waardering: 7.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online