Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

op kamers.

U leest om dit moment het verhaal op kamers gepost door ik. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: ik
Gepost op: 2011-3-10

Verhaal:

op kamers
Er woonde eens twee meisjes op kamers ze heten sophie (16) en laura (17) maar toen op een dag............

hey sophie ik wil nog even naar de bib. ga je mee?? nee zij sophie ik ben moe ik ga naar bed. Bij de bib. bedacht Laura: oohh shit ik ben mijn bibpas vergeten. en liep mokkend terug. Ze stond voor de deur waar ze en haar vriendin sliepen en stond te twijfelen zal ik het licht aandoen mmm. misschien wordt ze wakker ik weet het niet. toen dacht ze ik laat het licht uit. ze zocht naar haar bibpas en ging terug naar de bib. Zo dat is gedaan. en ze liep weer terug. toen ze naar haar kamer wou stond er overal politie en auto's en mensen wan tv. toen keek ze naar haar bed daar lag haar vriendin dood.. ze keek naar de spiegel en daar stond in bloed letters:
BEN JE BLIJ DAT JE HET LICHT NIET HEB AAN GEDAAN.

Aantal keer bekeken: 1586
Waardering: 3.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online