Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

op zoek.

U leest om dit moment het verhaal op zoek gepost door Jon de Zwitser. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Jon de Zwitser
Gepost op: 2006-12-18

Verhaal:

op zoek
Op zoek naar sexy ondergoed
Mijn vriendin zou het weekend op bezoek komen. Ik wilde haar verrassen en wilde daarvoor wat sexy ondergoed kopen. Nu weet ik dat je in Amsterdam een aantal van die winkeltjes hebt waar je uitgebreid kunt uitzoeken, maar ik woon in het oosten van het land en daar is de keuze niet zo gemakkelijk. Dus op een regenachtige middag ga ik op zoek in Zwolle. Aan de rand van de oude stad zijn een paar van die smalle oude straatjes en daar zag ik op een gegeven moment een uithangbord “Sexshop�. Het zag er inderdaad als een winkeltje uit, compleet met etalage.
Ik naar binnen. Ik kom in een kleine ruimte, waarvan de muren behangen zijn met videobanden. Ik loop verder naar binnen en struikel bijna over een jonge vrouw die snel nog even voor mij door wil lopen richting een canapé, die daar staat. Een mooie blonde, die weinig aan mijn fantasie overlaat, want ze draagt een minuscuul bh-tje, dat de rondingen van haar mooie jonge strakke borsten vrolijk toont. Vóórdat ze zich op de canapé neer laat vallen krijg ik nog snel even uitzicht op haar strakke billen; ze draagt een niets verhullend tangaatje.
Ik, die meer bezig was met het zoeken naar sexy ondergoed, kreeg hiermee wel een voorproefje, maar had op deze spontane liveshow niet gerekend. Terwijl ik rondkijk, of er nog iets anders is uitgestald dan die pornobanden, die zijn opgesierd met de meest extreme standjes die menselijk genot moeten uitbeelden, nestelen zich nog twee niet onappetijtelijke vrouwen zich op de canapé. Ik word nu wel een beetje verlegen, want ik begin in de gaten te krijgen waar ik in verzeild geraakt ben, een heus bordeel. Ik kijk ze een voor een aan en merk dat ik deze verrassing niet onaangenaam begin te vinden. “Hallo, ik heet Jolanda, hier binnen is het in ieder geval droog, maar wel een beetje mistig.� “Hoezo?� zeg ik, en tegelijk begrijp ik wat ze bedoeld. Mijn bril is beslagen; ik heb het kennelijk warm gekregen. Het is ook wel spannend, voel ik. Ik zet mijn bril af en zeg:�Ah, ja, zo kan ik jullie ook beter zien. Nou, dat ziet er goed uit en jullie hebben genoeg in huis.� Ze zien er werkelijk zeer aanlokkelijk uit.
Dan komt een vierde dame binnen, stelt zich voor: “Ik ben Irene,� en vraagt waarmee zij mij van dienst kan zijn.
Ik zeg dat ik sexy ondergoed zoek voor een gelegenheid. “Nou , wij hebben niet zo veel, een enkel slipje.� Ik vind het jammer en wil eigenlijk al weer weg gaan, maar die vier leuke dames hebben mijn aandacht wel getrokken. “Mag ik dat slipje dan wel even zien. Misschien is het net wat ik zoek.� En ze loopt naar een hoek van de kamer en geeft mij twee pakketjes.’Oh, dat is toch leuk.� En dan krijg ik er plezier in en zeg, terwijl ik weer terug loop naar de drie andere dames: “Kan ik dat ook even passen?� Gevat zegt Jolanda: “Krijg je er zin in?� De spanning stijgt. En dan, terwijl ze met haar hand de bobbel in mijn broek beroert: “Hij in ieder geval wel.� Even schrik ik en doe een stap opzij waarop Angela mijn bobbel ook beoordeelt met haar handje. “Daar moet wat aangedaan worden, dames� en ze trekt mijn rits omlaag en doet een greep in mijn broek . Dan buig ik mij voorover en trek met mijn vinger haar bloesje naar voren, waardoor ik een ruim inzicht op haar borsten krijg. “Ik zei toch dat jullie genoeg in huis hebben. Nu zie ik het ook eens van dichtbij,� en ik strijk met mijn vinger over haar borst tot aan haar tepel.
“Wat denk jij�, zeg ik tegen de derde dame op de bank, die met dat minuscule BH-tje. Zou deze mij passen?“, doelend op het slipje dat ik inmiddels heb uitgepakt. “Dan moet ik dit eerst even uitpakken,�en ze, (Wimpie noemde ze zich) begint mijn broekriem los te trekken en rukt mijn broek omlaag. Daar sta ik met mijn paal vooruit. Toch schrik ik van de snelheid waarmee alles gaat en doe onwillekeurig weer een stap op zij. Maar de middelste dame, Angela, een prachtige negerin, buigt zich naar voren en neemt die paal van mij meteen in haar mond. Ik word gek. Ik zie dat ze snel haar bh-tje los doet en de rest van haar kleren uitdoet. Dan gaat ze achterover in de bank liggen waardoor ik haar volle schoonheid kan bewonderen. “Zullen we?� Maar voordat ik kan antwoorden voel ik van achteren twee armen om mijn heen en pakt Irene , die ik even uit het oog was verloren, mijn pik beet en fluistert in mijn oren: “Hé, ben je mij vergeten?� Ik voel haar zachte blote lijf tegen mijn rug aan . Ik ga met mijn handen naar achteren en voel haar lekkere volle billen in mijn handen. Ik krijg enorme zin, want haar lekkere handjes doen hun werk. Ik sta op springen. Ik ben mij ook bewust van het feit dat ik zomaar in “de winkel� sta en niet in de privacy van een kamertje waar je niet gestoord kunt worden. Het geeft een extra opwindende spanning. Ik word op mijn wenken bediend. Op het zelfde moment gaat de winkelbel en daar komt iemand binnen. Een grote neger. Iedereen is even stil. “Zo, ik kom net op tijd, “ zegt hij. Irene, kennelijk gewend om in onverwachte situaties te kunnen handelen, laat mij los en loopt in haar blanke schoonheid op hem af en zegt: “Zo, jij bent van mij,� en klimt met haar hele hebben en houden in dat grote mooie lijf.
Ik, op deze manier verlost van een moeilijke keuze, richt mij weer op de canapé met inhoud en hoor achter mij geluiden die geweldig passen bij de opgewonden geluiden die wij met zijn vieren maken. Want ondertussen hebben Jolanda en Wimpie er ook lol in gekregen en zijn opgestaan en beginnen mijn bovenkleren uit te trekken. “Wij gaan jou een lekker verwennen, jochie.� Ik zie dat ze inmiddels ook naakt zijn en dan volgende gebeurtenissen elkaar snel op.
Een paar heerlijke zwarte handen doen vakkundig een condoom om die paal van mij en ze helpt mij op mijn knieën. Ze duwt haar sappige kut om die paal van mij en het spel kan beginnen. Ik pak haar eerst bij haar billen om haar te neuken, maar ik merk dat ik mijn handen daar niet voor nodig heb. Dat doet zij wel terwijl ze mij ritmisch in mijn billen knijpt. Oh , wat ben ik geil. Jolanda en Wimpie komen naast mij en zien dat ik mijn handen niet gebruik dus die reserveren ze dan maar voor zichzelf en ik voel plotseling in mijn beide handen een heerlijke natte poes. Ik vinger ze beiden tegelijk en ondertussen rijst mijn pik op en neer in die heerlijke kut van Angela. Die negerinnen kunnen er wat van. Dat weet ik nu zeker. Jolanda wil méér merk ik en zij staat op en stapt over mijn pik heen die Angela zo heerlijk bewerkt. Haar natte kut geniet mee van de pompende beweging van Angela en mij en ondertussen drukt ze haar zachte borsten in mijn gezicht. Ik geniet aan alle kanten; ik weet gewoon niet waar ik kijken moet. Met mijn vrije rechterhand pak ik haar borsten, haar harde tepels, haar heerlijke billen en voel hoe ze geniet. Om mij heen is het een gillen en hijgen van je welste. Wat een neukfeest! Die neger gaat met Irene ook lekker te keer in het belendende kamertje. Die kamerwandjes zijn dun, maar ik vind het een fantastische begeleiding van mijn eigen feestje.
Maar aan alles komt een eind. Ik voel het aankomen en ontplof . Ik spuit dat condoom vol en hoop in een flits, dat hij het houdt want mijn lading is enorm.
Dan vallen we gevieren hijgend op de grond, zwetend, plakkend en tevreden bij elkaar.
Na even uithijgen en bijkomen krijg ik zin in een douche en Wimpie neemt mij mee. Samen genieten we nog even van elkaar onder het genot van het warme water. Angela en Jolanda komen ook nog even voorbij en zo nemen we nog even door welke lekkere plekjes we allemaal hebben aangeraakt. Tot slot komt Irene onder de douche en vraagt of alles naar wens was. Ik kus haar hele lijfje, waarop het water lekker spettert en zeg: “Zullen we dit ook financieel gunstig afronden?� “Aan welk bedrag had je gedacht?� En ik schrijf in de stoom op het doucheraam een mooi bedrag. Irene legt haar natte koppie op mijnschouder en haar arm om mijn middel en bijt verlekkerd in mijn oor en fluisterd hees: “Ik ben zowel financieel als sexueel rondom tevreden.� Langzaam veegt de stoom de cijfers weg.
Ik de kraan dicht en kleed mij aan.
Als ik weer op straat loop merk ik dat ik dat slipje ben vergeten. Och, denk ik dan, dat haal ik nog wel een op.
Ik schrijf dit verhaal omdat ik mijn beeld van prostituees drastisch heb moeten wijzigen. Dat zijn gewoon leuke meiden die niet alleen maar uit zijn op je geld, maar je geweldig kunnen laten genieten. Gewone mensen die waar geven voor je geld. Dat is echt relaxen.
Probeer het maar eens.


Aantal keer bekeken: 5838
Waardering: 7.42 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online