Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

opeens verliefd.

U leest om dit moment het verhaal opeens verliefd gepost door hoii . Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: hoii
Gepost op: 2009-12-9

Verhaal:

opeens verliefd
Opeens verliefd

In groep 6 kwam hij op school. ik voelde helemaal niks voor hem en praatte nooit met hem.in groep 7 werd hij een goeie vriend van me maar ik voelde nog steeds niks voor hem.en in begin groep 8 dacht ik wanneer zou ie weer eens tegen me praten.een paar dagen later begon ie eindelijk weer tegen me te praten. we waren heel melig.toen begon ik verliefd op hem te worden.maar volgens mij is hij verliefd op mijn beste vriendin. ze is veel knapper dan ik. zij is veel mooier en ook veel dunner.ik ben dik en heb een lelijke kop.en daarom probeer ik nu af te vallen.
mijn vriendin zegt dat ie op mij is maar ik geloof dat niet.
ik denk dus dat het niks word tussen ons :(

Aantal keer bekeken: 3108
Waardering: 4.81 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online