Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

oude liefde .

U leest om dit moment het verhaal oude liefde gepost door sven beelen . Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: sven beelen
Gepost op: 2011-8-22

Verhaal:

oude liefde
Er waren eens 2 oude mensen . Die meer van elkaar houden dan pubers . Ze hadden nergens ruzie over en ze hadden 2 kindere die al volwassen waren en zelf kinderen hadden .
Op een dag . Kwam er land meters . Die besloten om hun boerderijtje af tebreken en er een villa op te zetten . Ze gaven 1 miljoen . Aan de eigenaar . En die avond . Kregen ze rusie wie het geld zou krijgen . Ik heb me zelf dood gewerkt op de boerderij . Zei de man . En toch is het mijn boerderij . Zei de vrouw . Was ik ma nooit met jou getrouwd . Zei de man . De vrouw stond op en liep naar hun kamer . Met een klap was de deur dicht . De man was aan het roepen dat hij het geld moest krijgen . En opeens zei hij . Weet je we verdelen het onder onze kinderen . Vind je dat een goed idee ? Geen antwoord … hij ging kijken . En zag zijn vrouw op het bed liggen . Ze is overleden . ..
Op de begrafenis … onze kinderen en onze klein kinderen . Zullen elk een deel van het miljoen krijgen . Hij baste in tranen uit . 5 dagen later kwamen ze het geld geven . Zijn spullen waren gepakt en hij had al een klein huisje gekocht in het stad .
Hij vroeg aan de werknemers . Mag ik even afscheid nemen . Van mijn boerderijtje . En het mocht . Hij wandelde het huisje . Binnen . Hij ging zitten op een stoel die er stond . Hij legde zijn gevouwde handen op zijn buik . En deed zijn ogen toe . Zij kinderen werden gebeld . Dat hun vader is over leden .
Hij en zijn vrouw kunnen weer verliefd zijn .


Aantal keer bekeken: 5972
Waardering: 7.12 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online