Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ouwe schoenen.

U leest om dit moment het verhaal ouwe schoenen gepost door sb wagner. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: sb wagner
Gepost op: 2011-3-16

Verhaal:

ouwe schoenen
hoi ik ben een jonge vrouw van 35 en heb echt al mijn hele leven pech in de liefde en geloofde dus niet meer in een relatie laat staan echte liede hahah niet voor mij meer, twee jaar terug had ik een relatie en was totaal in love, om een lang veraal kort te maken kwam ik erachter dat ik een relatie met en gold digger had die bovendien getrouwd bleek te zijn, ik was er zoooo klaar mee, ik ging die zommer met mijn familie op een fam feest efin je kent dat wel al die mensen die je al jaren niet meer had gezien, zo ook de zoon van mijn uoders beste vrienden, pelle zo heet hij, we klesten wat ik zag hem als een soort neef wat hij by the way niet is,hij vroeg of ik hem zou bellen als we met wat fam gingen stappen want dan wilde hij wel mee, ik dacht ok gezellig niks meer en niks minder, die week ging ik met mijn vriendinen naar een opnlucht salsa feest bij een oud kasteel, ik belde pelle en vroeg of hij ook kwam, want wilde hem aan mijn vriendin koppelen, we stonden dus wat te hangen toen hij aan kwam, we klesten wat en ik wilde wat drinken gaan hale en bij de eerste stap die ik zet blijf ik hangen met mijn hak en breek ik mijn schoen, pelle zag dat en zei oh meid wat erg, je word ziek als je hier op blote voeten gaat lopen, kom ik breng je even naar huis dan kan jij andere schoenen pakken, want ik woonde 10 km van dat feest. ik dacht eeeehhh wat is dit wil iemand iets voor mij doen ik was dat niet gewend want mannen doen nooit niks voor mij.mijn hart deed raar echt werd warm dit had ik nog niet gevoeld. je moet weten ik kende hem al vanaf onze kindheid we spelden samen toen we 7 of 6 jaar oud waren, ik liep dus naast hem naar zijn auto toe, en waarom weet ik nu nog niet begon ik hem te vertellen dat ik net uit een rot relatie kwam en dat ik liefdesverdriet had enz enz.ik staptenaast ham in de auto en reed met hem richting huis en ik zweer het alles in mij wist opeens dit is het ik ben aan het einde van die lange weg naar zoeken naar de ware. het voelde alsof ik al jaren met hem getrouwd was, en toeval of niet ik kwam thuis en zijn ouders zaten bij mijn ouders aan tafel, die keken ons aan en glimlachden breed uit want dat was te gek hun kids samen binnenkomend, we reden weer terug naar dat feest samen, en je geloofd het of niet binnen 10 dg wonden we samen ja echt waar we gaan volgde jaar trouwen. raar he ben je je hele leven opzoek naar de ware en dan geef je het op en daar staat die er dan in de vorm van iemand die je je hele leven al kent, en weet je wat leuk is pelle vertelde dat hij al vanaf zijn 11e al verliefd op mij was maar dat nooit durfde te vertellen. dus ware liefde bestaat echt.xxxx blondina

Aantal keer bekeken: 1808
Waardering: 1.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 22 bezoekers online