Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

pas op!.

U leest om dit moment het verhaal pas op! gepost door Feline . Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Feline
Gepost op: 2009-3-28

Verhaal:

pas op!
OP een dag een man en hond waren gezellig aan het spelen met de bal. Ze hadden veel lol samen, het waren beste vrienden. Ze speelden uren met elkaar totdat er onweer uitbarsten, ze rende naar binnen en het werd donker. Hij besloot toch maar in bed te gaan liggen en de hond slaapt altijd onder zijn bed, als de man wilt weten of de hond zich op zijn gemak voelt dan likt de hond altijd aan zijn hand. Hij ging met zijn hand onder bed en de hond likte. Hij viel in slaap en om 12uur werd hij wakker door getik. tik...tik...tik... hij ging weer met zijn hand onder bed en de hond likte... hij ging weer slapen. Weer werd hij wakker door getik. tik...tik...tik... Hij ging kijken in de keuken de kraan stond open en hij draaide het dicht en ging weer in bed liggen. Hij ging met zijn hand onder het bed en de hond likte. Hij viel in slaap en een paar uur later werd hij wakker, weer door getik. Hij ging weer kijken in de keuken en de kraan was dicht en niks lekte. Hij ging kijken in de badkamer en stond stokstijf stil van de schrik en zag zijn hond opgehangen en in de spiegel stond geschreven: MENSEN KUNNEN OOK LIKKEN....... EINDE

Aantal keer bekeken: 2731
Waardering: 5.02 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online