Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

plas en moddersex in het bos deel 2.

U leest om dit moment het verhaal plas en moddersex in het bos deel 2 gepost door peter. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: peter
Gepost op: 2006-12-3

Verhaal:

plas en moddersex in het bos deel 2
Nadat Sabine en Anita naakt op hun rug in de modderpoel lagen begonnen ze elkaar te strelen en te zoenen. Opeens kwam Anita bovenop Dennis zitten en Sabine op mij. Zachtjes begonnen ze onze palen te verwennen tot ze er met hun kutjes overheen schoven. Na enige tijd kwamen Dennis en ik gelijktijdig klaar en vroegen wat we nu gingen doen.
Even blijven liggen zeiden Sabine en Anita en ze liepen naar het meertje om zich te gaan wassen.
Dennis vertelde me ondertussen dat op de boerderij waar hij woonde een ondiepe gierkelder was waar hij eens ingevallen was toen er ongeveer 40 cm smurrie instond. Het was in de zomer geweest en hij had alleen maar een korte broek aangehad. Toen hij erin was gevallen had hij de smurrie om zijn lichaam zo lekker gevonden dat hij zijn korte broek en zijn onderbroek snel uit had getrokken en zich zelf had afgetrokken. Hij vond het alleen jammer dat er niemand anders bij was op dat moment. Het was de wens van Dennis om samen met iemand anders dit nog eens te beleven en samen in de smurrie te spelen.
Zijn huis was maar 200 mtr van de bos vandaan. Anita en Sabine hadden zich een beetje gewassen en hadden hun rokje en hun T-shirt weer aangedaan waar hun natte borsten doorheen prikten. Zo te zien hadden ze niet erg hun best gedaan om zich te wassen en ze zeiden dat ze daar bij Dennis op de boerderij kansen genoeg voor hadden. Hun ouders waren op vakantie. Anita en Sabine waren 2 zujes en Dennis was als jongen van 2 jaar geadopteerd.
Dennis vertelde hun van zijn wens en dat hij deze misschien nu kon uitvoeren als ik meewerkte. Het leek mij wel wat. Snel trokken Dennis en ik onze korte broeken aan over onze modderige lichamen. Wassen hoefde niet want smerig zouden we toch wel weer snel worden. De boerderij lag op 200 mtr afstand en was via een smal bospaadje te bereiken zodat ons niemand zag.
Na aankomst op de boerderij liep Dennis gelijk met mij naar de stal waar de gierkelder was. Sabine en Anita liepen achter ons aan. Dennis ging met een stok meten hoe diep de smurrie was. Ongeveer 40 cm. We begonnen elkaar uit te kleden. Toen we beiden naakt waren lieten we ons geheel inzepen door Anita en Sabine. We plakten helemaal door het mengsel van badschuim en de modder die nog op onze naakte lichamen zat. Dennis liep voor mij uit en maakte het luikje van de kelder open. Deze was ongeveer 2 mtr diep. Hij daalde het trapje af en wachtte tot ik beneden was. Hij zei tegen mij dat ik op mijn rug moest gaan liggen in de smurrie met mijn hoofd op een stenen rand die een stukje uitstak. Toen ik helemaal onderzat kwam Dennis boven op mij zitten en ik wreef zijn bovenlichaam in tot hij ook helemaal smerig was.
Zijn wens was in vervulling gegaan zei hij. We begonnen met elkaars stijve paal te spelen totdat we beiden klaarkwamen. Op dat moment kwamen Sabine en Anita van het trapje af. Ze hadden beiden hun rokje en T-shirt nog aan. We zeiden tegen hun dat we net waren klaargekomen. Hier kwamen ze niet voor zeiden ze en ze gingen op de grond in de smurrie zitten met hun kleren nog aan. Dennis en ik zagen ons kans schoon om hun achteruit te duwen zodat ze ook snel helemaal onder zaten. Anita en Sabine wilden dat we ons lieten schoonspuiten door hun met de brandslang. Toen we boven kwamen en we Anita en Sabine ook hun kleren hadden uitgedaan stond Anita te kijken naar de paal van een paard dat in de stal stond. Daar zou ik wel eens mee gewassen willen worden zei ze. Anita liep de stal in en pakte een emmer en zette die onde de enorme pik van het paard, Net op dat moment liet het paard er een enorme staal pis in lopen. Toen het dier klaar was pakte Anita de emmer en ging er met haar kutje inzitten. Ze begon zich te vingeren en kwam luid kreunend klaar.
einde deel 2

Aantal keer bekeken: 8064
Waardering: 5.59 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online