Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

plas en moddersex in het bos deel 3.

U leest om dit moment het verhaal plas en moddersex in het bos deel 3 gepost door peter. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: peter
Gepost op: 2006-12-21

Verhaal:

plas en moddersex in het bos deel 3
Nadat Anita zich had klaargevingerd moesten Dennis en ik op elkaar op de grond gaan liggen en werd de emmer met warme paardenpis over ons heen geschud.
Nu kwamen Anita en Sabine op onze warme lichamen zitten en begonnen met hun kutjes over ons heen te schuiven, zodat de smurrie uit de gierkelder tussen hun benen door dreef. Wat waren ze lekker smerig.
Dennis en ik werden naast elkaar
vastgebonden tegen de stalmuur aan.
Sabine had de brandslang uitgerold en zette deze aan. Ze richtte de straal op onze inmiddels slap geworden pikken waardoor deze weer stijf werden. We werden beide geheel ingezeept en hierna afgespoten met de brandslang tot we geheel schoon waren. Nu werden onze handen losgemaakt en kregen we de kans om Sabine te pakken te nemen. We namen haar mee naar de stal en we zeiden tegen haar dat ze voor straf het paard moest gaan aftrekken en het complete zaakje over zich heen moest laten spuiten. Sabine nam de paardepaal in haar handen en begon het dier af te trekken totdat het dier klaar kwam. Al het paardesperma liep over haar mooie lichaam heen.
Anita stond achter haar en begon haar in te smeren met de enorme lading.
Alleen jammer dat haar kutje nog niet geschoren was, maar daar zou snel verandering in komen.
Toen het dier ook nog moest plassen pakte Dennis de paal vast en liet de enorme straal over zijn eigen lichaam lopen. Nu drukte hij Sabine tegen zich aan en begon haar zachtjes te strelen en te zoenen. De pik van Dennis verdween al snel in haar behaarde poesje en na een tijdje kwamen ze samen klaar.
Anita had mijn pik ondertussen ook in haar handen en begon hem te masseren zodat ik ook al snel weer klaarkwam.
Al onze smerige kleren werden in de kelder verstopt in de smurrie en konden later wel weer van pas komen voor een dag met nieuwe spelletjes.
Hierna zijn we ons een beetje gaan wassen en zijn we naar de badkamer gelopen. Sabine en Anita gingen samen onder douche staan en hebben elkaar helemaal ingezeept en gewassen. Vooral het behaarde kutje van Sabine kon wel een grote schoonmaakbeurt gebruiken.
Toen de dames klaar waren gingen Dennis en ik samen douchen. Nadat ik gewassen was door Dennis was het mijn beurt om hem te wassen. Nadat ik zijn pik had gewassen kon ik me niet meer bedwingen en heb zijn staaf in mijn mond genomen en heb hem heerlijk gepijpt. Toen Dennis klaar was gekomen heb ik hem verder gewassen en zijn we met zijn allen naar de slaapkamer van Sabine gelopen waar een groot ijzeren bed stond.
Sabine werd door Dennis vastgebonden op haar bed.
Nu haalde Dennid zijn videocamera te voorschijn en begon de vastgebonden Sabine met haar behaarde kutje te filmen. De camera nemen we de volgende keer we mee naar het bos.
Toen hij klaar was werd haar kutje ingesmeerd met de scheerschuim van dennis. Hierna werd ze vakkundig door Dennis gechoren waarna er weer opnames werden gemaakt van haar nu kale kutje.
Sabine vond haar kale kutje toch een hele verbetering. We besloten ons niet zelf meer te scheren rond onze palen en kutjes maar dit door 1 van de andren te laten doen. De bedoeling is dat we dan alle 4 geheel uit onze kleren gaan en we zien dan wel welke spelletjes we dan nog meer gaan doen. Schoon of smerig, allebei geen probleem, de bos is vlakbij.Aantal keer bekeken: 8161
Waardering: 2.60 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online