Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

poes en konijn.

U leest om dit moment het verhaal poes en konijn gepost door poes en konijn vrieden. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: poes en konijn vrieden
Gepost op: 2010-2-18

Verhaal:

poes en konijn
Rayna van herreweghe kreeg een konijntje van haar tante.ze was heel blij!het konijntje was blij.want zo een leuk leven had hij niet verwacht.een paar jaar later kreeg ze van haar tante ook een poes.de mama zij het zal niet lukken.maar rayna wist beter.ze dacht" vroeg bij elkaar zetten"tan zullen ze aan elkaar gewend raken.in de nagct is ze naar beneden gegaan.muis stil.ze wist dat de 4 trap lawaai maakte.dus gleed ze van de leuning.als ze beneden kwam daght ze "mijn kans is nu"ze zette de dieren bij elkaar en...ze waren vrieden!de mama komde naar beneden en was verschooten!zei tegen rayna je hebt geleik maar zei wist wel beter.

Aantal keer bekeken: 5356
Waardering: 3.95 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online