Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

poetsvrouw.

U leest om dit moment het verhaal poetsvrouw gepost door pieter. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: pieter
Gepost op: 2009-8-31

Verhaal:

poetsvrouw

Elke woensdagmiddag komt de poetsvrouw op kantoor mijn bureau netjes maken. Ze doet dat zeer keurig. Ze haalt ook steeds de prullenmand van onder mijn bureau om die leeg te maken; die staat naast mij en die haalt ze vooraan mijn bureau weg. Op een goeie dag komt ze mijn bureau binnen, zegt vriendelijk goeiedag en buigt zich onder de tafel om de prullenmand te nemen. In plaats daarvan voel ik haar handen tussen mijn benen en knoopt ze mijn broek los. Ik schrik me een aap maar besef dat er mij misschien wel iets lekkers te wachten staat. Inderdaad, ze trekt mijn jeans en mijn slipje naar beneden, en begint mijn piemel lekker te strelen en te masseren zodat ik binnen de kortste keren met een stijve pik tussen mijn benen zit. Van zodra ze hem helemaal stijf heeft gemasseerd, begint ze mij heel zalig te pijpen; ze neemt mijn eikel tussen haar lippen en likt met haar warme tong mijn eikelspleetje; ze pijpt me zo lekker terwijl ze mijn ballen bespeelt tot ik heel lekker klaarkom, waarbij ze mijn hete zaad tot de laatste druppel in haar mond neemt en alles inslikt. Terwijl ze van onder de bureau terug rechtkruipt, trek ik mijn broek terug aan. Ze glundert, terwijl er nog wat sperma aan haar lippen hangt, wat ik haar opmerk. Ze likt het onmiddellijk weg en slikt het door. Daarna doet ze haar ding in mijn bureau en als ze buiten gaat, fluistert ze "het was lekker, tot volgende keer". Ik vraag me af wat me de "volgende keer" te wachten staat.


Aantal keer bekeken: 14600
Waardering: 4.64 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online